web analytics

Over global-writings.com

Allereerst: Welkom, leuk dat je kijkt op Global-Writings.com!

Mijn naam is Britt en ik ben het gezicht achter Global-Writings.com! Met een passie voor fotograferen, schrijven en mensen amuseren, is nog niet zo lang geleden Global-Writings.com ontstaan. Ik ben 22 jaar (31-03-1998) en woonachtig in Noord-Brabant. Met een eigen huisje en twee harige huisgenoten, genaamd Mila en Maya, geniet ik volop van het leven. Momenteel werk ik in de weekenden in een woonwinkel en doordeweeks houd ik me bezig met bloggen en mijn broer helpen met zijn eigen bedrijf!

In mijn vrije tijd doe ik eigenlijk niet zoveel speciaals. Ik lees graag, leer mezelf gitaar- en ukelele spelen, en ik shop graag. Daarnaast houd ik me gewoon heel veel bezig met bloggen! Want hoewel sommige mensen het zien als werken, wat het soms ook echt wel is, zie ik het voornamelijk als een hobby!

Ervaring met bloggen

In 2016 startte ik mijn eerste blog. Dit deed ik samen met een goede vriendin maar helaas zijn we daar al snel genoeg mee gestopt en hebben we de website offline gehaald. Ik kreeg de smaak net te pakken, dus besloot ik een eigen blog te starten. Zonder ervaring met het maken van een website, besloot ik maar gewoon wat te gaan proberen. Dit leidde tot de website DailyDazzle.nl! Ongeveer twee jaar heb ik hier volop artikelen voor geschreven. Ik kon er maar geen genoeg van krijgen!

Al snel merkte ik dat ik niet de juiste doelgroep aantrok. Ik bereikte überhaupt niet de mensen die ik wilde bereiken, gewoonweg omdat mijn blog zo breed was. Ik schreef over alles wat in me opkwam, wat het moeilijker maakte voor mezelf. Na ongeveer een jaar besefte ik dat het niet ging werken. De artikelen waar ik het meest trots op was, werden niet gezien. En dat waren de reisartikelen. Daarom besloot ik mijn website in tweeën te splitsen: Op DailyDazzle.nl bleven de beauty & lifestyle artikelen, op een nieuwe website zouden de reisartikelen komen. Zo ontstond: Global-Treasures.com!

Global-Writings.com

Al vanaf het begin was ik niet helemaal enthousiast over de naam DailyDazzle.nl. Nu ik er zo op terugkijk was het een prima naam, maar toch vond ik na die naam twee jaar gebruikt te hebben, dat ik toe was aan een nieuwe naam. Een naam die zou matchen met Global-Treasures.com, mijn reisblog, én mijn eigen bedrijf Global-Graphics. Omdat ik nog steeds een breed scala aan onderwerpen aansnijd op deze website, wilde ik niet aan één specifiek onderwerp vastzitten. Vandaar de naam Global-Writings.com!

Heb je verder nog vragen of wil je graag meer weten of mij, mijn website of iets anders, aarzel dan niet om contact met me op te nemen! Dat kun je via mijn socials doen, of door het contactformulier in te vullen!