web analytics
Vallen - Jackie van Laren | DailyDazzle.nl
Recensies Romans Global-Writings.com  

Recensie | Vallen – Jackie van Laren

Titel: Vallen

Auteur: Jackie van Laren

Genre: Roman

Aantal Pagina’s: 336

Verschenen: Oktober 2017

Uitgeverij: Meulenhoff Boekerij bv

Over het boek

De jonge journaliste Anne Miller werkt voor een blad dat op de rand van de schandaaljournalistiek balanceert en is verloofd met de keurige Ian. Tijdens een interview met Rory Maquary, leadzanger van een wereldberoemde rockband, blijkt Anne een onverwachte klik te hebben met zijn driejarige zoontje. Het jongetje heeft het moeilijk sinds zijn moeder met de noorderzon vertrok en kan wel wat extra aandacht gebruiken.

Dan doet Rory een aanbod dat Anne niet kan weigeren: als ze drie weken meegaat met de Amerikaanse tournee van zijn band en op zijn zoontje past, mag ze een exclusief artikel over de band schrijven. Anne pakt zonder aarzelen haar tas en gaat. Ze houdt zichzelf voor dat ze het doet voor haar carrière en voor het kind. Maar bijna tegen wil en dank vallen Anne en Rory voor elkaar. De gevolgen zijn niet te overzien..

Mijn mening

Ik heb heel erg genoten van Vallen van Jackie van Laren. Daar moet ik wel bij zeggen dat het boek ontzettend voorspelbaar is. Alle dingen die er gingen gebeuren kon ik al vooraf raden, maar toch was het niet perse storend. Wel was het jammer dus ik geef er wel minpunten voor, maar buiten dat was het nog steeds een erg leuk boek. Je wordt er wel ingezogen en dat maakt dat ik het boek moeilijk kon wegleggen. Zeker een aanrader als je van feel good boeken en romans houdt!

Rating

Prijs & verkrijgbaarheid

Vallen van Jackie van Laren is onder anderen verkrijgbaar als e-book of als paperback. De paperback variant kost hier €10,99 en het e-book kost €7,99 en kun je hier vinden.

Bedankt voor het lezen!

*Dit artikel bevat affiliate links. Dit houdt in dat, wanneer jij een product koopt via deze link, ik hiervoor een kleine vergoeding krijg. Dit kost jou overigens niets extra’s! Lees voor meer informatie de disclaimer

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.