web analytics
Zolang het duurt - Abbi Glines | DailyDazzle.nl
Recensies Romans Global-Writings.com  

Recensie | Zolang het duurt – Abbi Glines

Titel: Zolang het duurt

Oorspronkelijke titel: While it lasts

Auteur: Abbi Glines

Genre: Roman

Aantal Pagina’s: 181

Verschenen: 2017

Uitgeverij: Karakter uitgevers b.v.

Over het boek

Derde deel uit de populaire Sea Breeze-serie.

Low heeft het hart van Cage gebroken nadat ze een relatie met Marcus in Alleen voor haar. Het leven van Cage begon langzaamaan van de rails te raken, eindigend in een arrestatie voor beschonken rijden. Om zijn baseballbeurs te kunnen behouden – het enige waar hij naast Low om geeft – moet Cage een zomerbaantje zien te vinden. Weg van Sea Breeze.

Op een boerderij, met een hoop koeien en zonder hete meisjes. Misschien is dat wat Cage nodig heeft om alles weer op orde te krijgen.

Maar de eigenaar van de boerderij blijkt een knappe maar chagrijnige dochter te hebben. Cage ziet een hoop geheimen en verdriet in haar ogen. Hij wil niets liever dan haar zowel mentaal als fysiek uitkleden in de schuur, maar is hij wel klaar voor de consequenties?

Mijn mening

Ik wist niet dat dit boek meerdere delen had. Zonder dat ik het wist was ik dus blijkbaar in het derde boek van een reeks van vijf boeken. Maar en hoefde de andere boeken niet gelezen te hebben om Zolang het duurt te begrijpen. Ik heb er namelijk niets van gemerkt dat dit boek nog voorgangers had. Je kunt dit boek daarom dus gerust lezen, zonder de andere gelezen te hebben!

Toen in begon met dit boek dacht ik: Nee, niet wéér zo’n voorspelbaar boek. Je hebt een leuke jongen, een knap meisje die de jongen al vanaf het begin niet ziet zitten en uiteindelijk worden ze toch verliefd. Ook al weet je eigenlijk al vanaf het begin hoe het gaat aflopen, bleef dit boek me toch verrassen.

Het boek leest makkelijk weg en dat maakt het lezen van een boek ook een stuk leuker. Er werd niet te ver op dingen ingegaan die er niet echt toe deden. Zowel Eva als Cage blijven me in het boek keer op keer verrassen. En als je dat als schrijver kan, dan ben je goed in wat je doet.

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

Zolang het duurt is onder anderen verkrijgbaar bij Bol.com als e-book (€7,99) en als Paperback (€14,99). Klik op het gewenste formaat om naar de juiste pagina te gaan. 

Bedankt voor het lezen!

*Dit artikel bevat affiliate links. Dit houdt in dat, wanneer jij een product koopt via deze link, ik hiervoor een kleine vergoeding krijg. Dit kost jou overigens niets extra’s! Lees voor meer informatie de disclaimer

1 Comment

  1. Heidi

    Ik ken het boek zelf niet.

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.