web analytics
Wie niet weg is - M.J. Arlidge | DailyDazzle.nl
Recensies Thrillers Global-Writings.com  

Recensie | Wie niet weg is – M.J. Arlidge

Titel: Wie niet weg is

Oorspronkelijke titel: Hide and seek

Auteur: M.J. Arlidge

Genre: Thriller

Aantal Pagina’s: 400

Verschenen: 2017

Uitgeverij: Meulenhoff Boekerij

Over het boek

Helen Grace was een van de beste rechercheurs van Southampton, maar nu zit ze zelf in de gevangenis, te midden van de moordenaars die ze daar zelf heeft doen belanden. Ze weet dat ze maar op één manier vrij kan komen: overleven totdat haar rechtzaak voorkomt en op de een of andere manier haar onschuld bewijzen.

Maar dan wordt er een verminkt lichaam in de cel naast die van haar gevonden en vreest Helen voor haar eigen leven. Er loopt namelijk een moordenaar rond in de gevangenis en ze moet hem vinden, voordat ze het volgende slachtoffer wordt…

Mijn mening

Hoewel Helen zich in dit boek in een hele andere situatie bevindt dan dat we gewend zijn, blijft zij zichzelf zien als iemand die de moord op een medegevangene op moet lossen. Helen heeft haar eigen problemen in de gevangenis, maar is vastbesloten om deze moord hoe dan ook op te lossen, voordat er meer doden vallen.

Voordat ik aan dit boek begon had ik niet verwacht dat hij zo goed zou zijn. Dat komt omdat het in een keer een hele andere kant op ging en omdat Helen veel vijanden heeft in de gevangenis, onder anderen criminelen die zij zelf achter de tralies heeft gezet. Maar dat zorgde er juist voor dat het verhaal interessant bleef. Ik heb dit boek binnen 24 uur uitgelezen!

Zoals ik in mijn andere recensies al heb laten weten, lees je makkelijk door dit boek (en alle andere delen van de Helen Grace reeks) heen. Geen moeilijke woorden en daardoor makkelijk te begrijpen. En iedere keer denk ik: “Dit is en blijft mijn favoriete boek uit de reeks” maar dan komt er weer een nieuw boek, die toch net weer wat leuker is. M.J. Arlidge blijft me verrassen!

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

Wie niet weg is is onder anderen verkrijgbaar bij Bol.com als e-book (€3,99), Luisterboek (€14,99) en Paperback (€11,00). Klik op het gewenste formaat om naar de juiste pagina te gaan. 

Bedankt voor het lezen!

*Dit artikel bevat affiliate links. Dit houdt in dat, wanneer jij een product koopt via deze link, ik hiervoor een kleine vergoeding krijg. Dit kost jou overigens niets extra’s! Lees voor meer informatie de disclaimer

1 Comment

  1. Sanne

    Dit klinkt echt als het soort boek dat ik leuk vind om te lezen. Ik zet ‘m op mijn lijstje!

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.