web analytics
Je was van mij - Abbi Glines | DailyDazzle.nl
Recensies Romans Global-Writings.com  

Recensie | Je was van mij – Abbi Glines

Titel: Je was van mij

Oorspronkelijke titel: You were mine

Auteur: Abbi Glines

Genre: Chicklit & Romantiek

Aantal Pagina’s: 256

Verschenen: 2016

Uitgeverij: Karakter Uitgevers b.v.

Over het boek

Roddelen is een favoriet tijdverdrijf in Rosemary Beach maar Bethy en Tripp hebben hun grote geheim voor zich kunnen houden. Acht jaar geleden had Tripp Newark een relatie met een rijk meisje van wie hij niet hield, die op weg was naar Yale  en een toekomst die hij niet wilde. De enige manier waarop hij dat voorspelbare leven kon ontvluchten, was door het geld en de macht op te geven waarmee hij geboren was. En dat was precies wat hij van plan was: aan het eind van de zomer zou hij op zijn Harley stappen en nooit meer omkijken. Dat was voordat hij Beth Lowry leerde kennen. Het begon als een onschuldige verliefdheid: ze was een zestien jaar oud trailerpark-meisje dat achter de bar stond bij de Kerrington Country Club. Ze verkeerden niet in dezelfde sociale kringen. Niemand wist zelfs dat ze vrienden waren, laat staan lovers. Maar gedurende een zomer werd Bethy het belangrijkste op de wereld voor Tripp. Maar zijn plan kon hij niet opgeven. Hij moest wel uit Rosemary Beach vertrekken maar hij nam zich voor om voor haar terug te komen. Als hij jaren later terugkomt  veel later dan hij beloofd had  is het al te laat. Zijn neef Jace heeft de vrouw van zijn dromen al ingepalmd.

Mijn mening

Je was van mij heb ik zeker met veel plezier gelezen. Je leest er makkelijk en snel doorheen waardoor ik hem binnen een dag uit had. Het is een meeslepend verhaal waardoor je het boek in één keer uit wilde lezen. En dat heb ik dus ook gedaan.

Het boek is fijn om te lezen maar het is wel een echte roman, als je snapt wat ik bedoel. Er had naar mijn mening wat meer diepgang in mogen zitten. Maar ik heb toch zeker van dit boek genoten. Het is een origineel verhaal met humor, maar ook met verdriet. En je kunt je makkelijk inleven in zowel Tripp, als Bethy door hun sterkte persoonlijkheden.

Een erg mooi boek maar ik heb zeker een aantal boeken die toch nét wat mooier zijn en die ik daarom ook eerder zou aanraden.

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

Je was van mij is onder anderen verkrijgbaar bij Bol.com als e-book (€7,99) en als Paperback (€28,25). Klik op het gewenste formaat om naar de juiste pagina te gaan. 

Bedankt voor het lezen!

*Dit artikel bevat affiliate links. Dit houdt in dat, wanneer jij een product koopt via deze link, ik hiervoor een kleine vergoeding krijg. Dit kost jou overigens niets extra’s! Lees voor meer informatie de disclaimer

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.