web analytics
Verloren woud - Sandra Berg | DailyDazzle.nl
Recensies Science Fiction & Fantasy Global-Writings.com  

Recensie | Verloren woud – Sandra Berg

Titel: Verloren woud

Auteur: Sandra Berg

Genre: Fantasie, Roman

Aantal Pagina’s: 258

Verschenen: 2014

Uitgeverij: Cupido

Over het boek

Als Maja’s leven in een nachtmerrie verandert, vlucht ze naar de plek waar ze als kind gelukkig was: het woud met zijn moeras. Op het moment dat ze haar laatste fatale stap wil zetten, wordt haar aandacht getrokken door een opflakkerend licht, dat haar uiteindelijk naar de intrigerende Dante leidt. Dankzij hem maakt ze kennis met een wereld, waarvan ze het bestaan niet vermoedde. Maar haar liefde voor Dante stelt haar uiteindelijk ook voor een moeilijke keuze: Haar eigen leven of dat van hem?

Mijn mening

Nog niet zo lang geleden heb ik mijn eerste boek gelezen van Sandra Berg. Aangezien ik daar toen erg enthousiast over was, besloot ik nogmaals een van haar vele boeken te lezen.

Over Dertien dagen, het boek wat ik toen las, was ik erg enthousiast. Heb je mijn recensie over dit boek nog niet gelezen? Klik dan hier. Voornamelijk op het begin gaat het verhaal voor mij wat te snel. Zo leert Maja al redelijk vroeg in het verhaal Dante kennen. Ik wil natuurlijk niets verklappen maar wat er tussen hen gebeurt maakt het wat onrealistisch.

Het is een fantasie boek maar het verhaal vond ik niet erg sterk staan. Terwijl het wel een fijne schrijfstijl is. Maar het leek alsof er niet erg goed over na is gedacht, Sandra het er wat dieper op in moeten gaan zodat het duidelijker zou worden. Vandaar dat ik dit boek helaas wat tegen vond vallen. Ik had er wat meer van verwacht.

Zoals ik al zei was Verloren Woud voor mij persoonlijk een tegenvaller maar dat weerhoudt me er zeker niet van om nog meer boeken van Sandra Berg te lezen.

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

Verloren woud is onder anderen verkrijgbaar bij Bol.com als e-book (€7,99) en als Paperback (€18,95). Klik op het gewenste formaat om naar de juiste pagina te gaan. 

Bedankt voor het lezen!

*Dit artikel bevat affiliate links. Dit houdt in dat, wanneer jij een product koopt via deze link, ik hiervoor een kleine vergoeding krijg. Dit kost jou overigens niets extra’s! Lees voor meer informatie de disclaimer

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.