web analytics
Pluk een roos - M.J. Arlidge | DailyDazzle.nl
Recensies Thrillers Global-Writings.com  

Recensie | Pluk een roos – M.J. Arlidge

Titel: Pluk een roos

Oorspronkelijke titel: The doll’s house

Auteur: M.J. Arlidge

Genre: Thriller

Aantal Pagina’s: 352

Verschenen: 2016

Uitgeverij: Meulenhoff Boekerij

Over het boek

Een jonge vrouw wordt wakker in een koude, donkere kelder. Ze heeft geen idee hoe ze daar terecht is gekomen, of door wie ze is ontvoerd. En dat is pas het begin van haar nachtmerrie.In de buurt wordt het lichaam van een andere jonge vrouw gevonden. Ze is nooit opgegeven als vermist, en haar familie heeft zelfs gewoon sms’jes van haar ontvangen. Iemand heeft zich de afgelopen tijd voor haar uitgegeven.Inspecteur Helen Grace weet dat ze de dader zo snel mogelijk moet vinden. Die is niet alleen gestoord, maar ook slim en vindingrijk. Maar zodra Helen probeert uit te vinden wat de motivatie van de moordenaar is, start een bijna onmogelijke race tegen de klok.

Mijn mening

Ondertussen ben ik er wel achter wat voor geweldig goede schrijver M.J. Arlidge is. Dit is het derde boek dat ik heb gelezen uit de Helen Grace reeks, en Pluk een roos is net zo goed als de twee andere boeken hieruit. Vaak zie dat de boeken minder interessant worden naar mate er meerdere verschijnen en dat is hier zeker niet het geval.

Het leuke is dat de verhalen van meerdere personages door elkaar heen lopen, welke uiteindelijk weer bij elkaar komen. En het gaat niet alleen over een agent die alle “slechteriken” vangt, er zit veel meer achter. In alle boeken zie je ook dat de personages in het boek verre van perfect zijn en dat maakt het stukke interessanter en realistischer.

Wederom schreef M.J. Arlidge een aangrijpend boek en hij komt iedere keer met nieuwe ideeën. Niets lijkt op elkaar en alles gaat anders dan je had verwacht. De onvoorspelbaarheid is iets wat me erg aantrekt aan zijn boeken en daarom zou ik ook dit boek ook ten zeerste aanraden!

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

Pluk een Roos van M.J. Arlidge is onder anderen verkrijgbaar bij Bol.com als e-book (€7,99), Luisterboek (€14,99) en Paperback (€11,00). Klik op het gewenste formaat om naar de juiste pagina te gaan. 

Bedankt voor het lezen!

*Dit artikel bevat affiliate links. Dit houdt in dat, wanneer jij een product koopt via deze link, ik hiervoor een kleine vergoeding krijg. Dit kost jou overigens niets extra’s! Lees voor meer informatie de disclaimer

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.