web analytics
Naar Huis - Harlan Coben | DailyDazzle.nl
Recensies Thrillers Global-Writings.com  

Recensie | Naar huis – Harlan Coben

Titel: Naar huis

Oorspronkelijke titel: Home

Auteur: Harlan Coben

Genre: Thriller

Aantal Pagina’s: 384

Verschenen: 2016

Uitgeverij: Boekerij

Over het boek

De jongen die al tien jaar wordt vermist staat opeens recht voor hem… Een decennium geleden werden twee zonen van twee welgestelde families ontvoerd. Er werd losgeld geëist, maar sindsdien is er niets meer van de jongens vernomen. Geen enkel spoor is er van hen terug te vinden. Tien jaar lang hadden hun families niets dan pijnlijke herinneringen en hoopten ze radeloos op de dag die nu eindelijk aanbreekt: Myron Bolitar en zijn zakenpartner Win denken dat ze een van de gekidnapte jongens hebben gevonden. Waar is hij al die tijd geweest en wat kan hij zich nog herinneren van die cruciale dag? En misschien nog wel belangrijker: wat kan hij Myron en Win vertellen over het lot van zijn nog altijd vermiste vriend?

Mijn mening

Een tijdje geleden las ik mijn eerste boek van Harlan Coben, namelijk Gevonden. Daarvoor had ik nog nooit van deze schrijver gehoord maar nadat ik dit boek had gelezen wilde ik graag meer van zijn boeken ontdekken. En toen stuitte ik op Naar huis. Het eerste boek dat ik las was meer gericht op de jeugd, terwijl dit een gewone thriller was.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit boek nog zelfs een stuk beter vind dan het eerste boek dat ik las. De spanning zat er meteen goed in, wat zorgde dat ik het boek niet weg wilde leggen. Maar wat ik een groot pluspunt vind, is dat er ook veel humor in zit. Het is natuurlijk een serieus en soms wat spannend boek, en dat er dan humor in wordt verwerkt vind ik helemaal top!

In het jeugdboek lees je een verhaal over Mickey, Ema en Spoon, terwijl je in dit boek leest over Myron en Win. Het leuke hieraan is, is dat Myron de oom is van Mickey. De drie jongeren komen dan ook regelmatig in Naar Huis voor. De twee verhalen lopen door elkaar, wat het nog leuker maakt. Daarom is dit boek zeker een aanrader!

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

Naar huis van Harlan Coben is onder anderen verkrijgbaar bij Bol.com als e-book (€12,99) en Paperback (€7,50). Klik op het gewenste formaat om naar de juiste pagina te gaan. 

Bedankt voor het lezen!

*Dit artikel bevat affiliate links. Dit houdt in dat, wanneer jij een product koopt via deze link, ik hiervoor een kleine vergoeding krijg. Dit kost jou overigens niets extra’s! Lees voor meer informatie de disclaimer

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.