web analytics
De laatste zet - Sandra Brown | DailyDazzle.nl
Recensies Thrillers Global-Writings.com  

Recensie | De laatste zet – Sandra Brown

Titel: De laatste zet

Oorspronkelijke titel: Sting

Auteur: Sandra Brown

Genre: Thriller

Aantal Pagina’s: 400

Verschenen: Januari 2018

Uitgeverij: Boekerij

Over het boek

Er sloeg een vonk over toen Jordie Bennet en Shaw Kinnard elkaar voor het eerst in de ogen keken. Shaws gevaarlijke uitstraling maakt iets los in de slimme zakenvrouw, maar neemt een onverwachte wending als blijkt dat hij een bountyhunter is met de opdracht haar te doden. Shaw heeft echter andere plannen en ontvoert haar. Hij hoopt dat het hem dichter bij de dertig miljoen dollar brengt die haar broer heeft gestolen.

Shaw is niet de enige die het vermogen achternazit. Vluchtend voor de FBI en een beruchte crimineel, moeten Jordie en Shaw op hun verstand – en elkaar – vertrouwen om in leven te blijven. Maar ook Jordie lijkt niet te vertrouwen. Was zij bij haar broers plannen betrokken of is zij een onschuldige pion? En hoeveel is haar leven werkelijk waard?

Mijn mening

Dit boek heeft me vanaf het begin af aan al verrast. De laatste zet is een combinatie van spanning en romantiek, wat voor mij een perfecte combinatie is. Je wordt meerdere malen op het verkeerde been gezet en niets is wat je van tevoren verwachtte, waardoor je jezelf begint af te vragen of iedereen wel is wie hij of zij zegt te zijn. Dat is ook een van de redenen waarom dit een waanzinnig goed boek is en ik kan daarom ook niets anders doen dan dit boek aanraden!

De spanning blijft er het gehele boek in zitten, wat het moeilijk maakt om het boek weg te leggen. Je wilt het gewoon in één keer uitlezen! De laatste zet is makkelijk door te lezen, zonder al te moeilijke woorden. Ik zou dit boek graag 5 sterren willen geven maar tegelijkertijd wil ik die 5 sterren bewaren voor een ander, misschien nóg wel beter boek. Vandaar dat ik het boek 4,5 ster geef en zoals ik al zei raad ik je echt aan om dit boek te lezen!

Rating

Prijs & verkrijgbaarheid

De laatste zet van Sandra Brown is onder anderen te verkrijgen als E-book of als Paperback variant. De paperback variant kost 12,50 en kun je hier vinden. Het e-book kost 9,99 en kun je hier vinden.

Bedankt voor het lezen!

*Dit artikel bevat affiliate links. Dit houdt in dat, wanneer jij een product koopt via deze link, ik hiervoor een kleine vergoeding krijg. Dit kost jou overigens niets extra’s! Lees voor meer informatie de disclaimer

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.