web analytics
Klikspaan - M.J. Arlidge | DailyDazzle.nl
Recensies Thrillers Global-Writings.com  

Recensie | Klikspaan

Titel: Klikspaan

Oorspronkelijke titel: Liar Liar

Auteur: M.J. Arlidge

Genre: Thriller

Aantal Pagina’s: 448

Verschenen: november 2016

Uitgeverij: Meulenhoff Boekerij

Over het boek

Inspecteur Helen Grace heeft zoiets nog niet eerder meegemaakt: zes branden in vierentwintig uur, met twee doden en meerdere gewonden als gevolg. Dit moet opzet zijn, en het lijkt erop dat iemand de stad tot de grond toe wil laten afbranden. Grace doet met haar team onderzoek in de rokende puinhopen van de stad. Waar is de pyromaan die dit op zijn geweten heeft? Waarom maakt hij juist deze slachtoffers? Iedereen kan zijn volgende doelwit zijn. Eén fout kan het einde Helens carrière betekenen, en in steeds meer gebouwen breekt brand uit. Ondertussen moet Helen ook haar eigen demonen zien te verslaan…

Mijn mening

Klikspaan is het vierde boek uit de Helen Grace boekenreeks en ook al is het het vierde boek, het wordt zeker niet slechter. Helen Grace vind ik over het algemeen gewoon een erg leuke personage die me blijft interesseren. Ze is verre van perfect, wat het allemaal een stuk realistischer en dus leuker maakt.

Het verbaast me dat M.J. Arlidge iedere keer opnieuw weer een pakkend en origineel verhaal kan bedenken. Wederom had ik het boek binnen no-time uit omdat ik het boek gewoonweg niet weg kon leggen. Een meeslepend verhaal waar het helaas niet voor iedereen goed afloopt.

Tijdens dit boek zijn er veel verschillende gevoelens naar voren gekomen: verdriet, angst, medelijden en het einde is vooral frustrerend. Niet omdat het einde slecht is, dat zeker niet. Je moet het boek echt zelf lezen want ik wil natuurlijk niets verklappen. Dit boek is, samen met de andere drie boeken uit de reeks die ik tot nu toe heb gelezen,  zeker een aanrader en M.J. Arlidge heeft zich wederom bewezen en een prachtboek geschreven!

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

Klikspaan van M.J. Arlidge is onder anderen verkrijgbaar bij Bol.com als e-book (€7,99), Luisterboek (€14,99) en Paperback (€10,99). Klik op het gewenste formaat om naar de juiste pagina te gaan. 

*Dit artikel bevat affiliate links. Dit houdt in dat, wanneer jij een product koopt via deze link, ik hiervoor een kleine vergoeding krijg. Dit kost jou overigens niets extra’s! Lees voor meer informatie de disclaimer

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.