web analytics
Klem - Simon Beckett | DailyDazzle.nl
Recensies Thrillers Global-Writings.com  

Recensie | Klem – Simon Beckett

Titel: Klem

Oorspronkelijke titel: Stone bruises

Auteur: Simon Beckett

Genre: Literaire thriller

Aantal Pagina’s: 288

Verschenen: Mei 2014

Uitgeverij: Luitingh Sijthoff bv

Over het boek

Ergens op het verlaten Franse platteland trapt een Engelsman, Sean, in een wolfsklem. Bewusteloos wordt hij gevonden door Mathilde, die hem meeneemt naar haar afgelegen boerderij. Gelukkig herstelt Sean en daarna gaat hij aan de slag voor Mathildes norse vader, die jaagt en wilde varkens fokt. Dan blijkt dat de vorige klusser spoorloos is verdwenen en dat iedereen in de vreemde familie onrustbarende geheimen met zich meedraagt. Maar ook Sean houdt veel verborgen…

Mijn mening

Klem van Simon Beckett heeft een erg mooi en goed verhaal. Alles klopt van alle kanten dus het is een erg fijn boek om te lezen. Helaas vond ik wel dat het allemaal veel te lang duurde voordat het echt op gang komt. Ik snap dat het tijd kost om de personages zo goed en duidelijk neer te zetten als dat hier in het boek is gedaan, maar de echte spanning komt pas helemaal op het laatst. Dat is natuurlijk gewoon zonde.

Het boek was een stuk leuker geweest als er meer actie en spanning in voor kwam. Het is niet dat ik het boek niet met plezier heb gelezen, het was alleen een stuk beter geweest en interessanter geweest als het allemaal wat sneller gebeurde en dat het spannende deel in het boek wat uitgebreider zou zijn beschreven. Voor het verhaal zou ik dit boek zeker aanraden. Alleen op het moment dat je meer van spanning houdt waarbij je vanaf het begin je hart vast moet houden, dan is dit boek niks voor jou.

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

Klem is onder anderen verkrijgbaar bij Bol.com als e-book (€9,99) en als Paperback (€9,35). Klik op het gewenste formaat om naar de juiste pagina te gaan. 

*Dit artikel bevat affiliate links. Dit houdt in dat, wanneer jij een product koopt via deze link, ik hiervoor een kleine vergoeding krijg. Dit kost jou overigens niets extra’s! Lees voor meer informatie de disclaimer

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.