web analytics
Fatale kus - Allison Brennan | DailyDazzle.nl
Recensies Thrillers Global-Writings.com  

Recensie | Fatale Kus – Allison Brennan

Titel: Fatale kus

Oorspronkelijke titel: Kiss me, kill me

Auteur: Allison Brennan

Genre: Thriller

Pagina’s: 304

Verschenen: 2017

Uitgever: De Fontein

Over het boek

Lucy Kincaid wordt door haar vriend, beveiligingsexpert Sean Rogers, gevraagd haar expertise op het gebied van cybercriminaliteit in te zetten bij het onderzoek naar een vermiste tiener. Het onderzoek loopt synchroon met de klopjacht van de FBI op de ‘Cinderella Wurger.’ Deze seriemoordenaar heeft het voorzien op jonge vrouwen die hij op feesten drogeert en op die manier makkelijk tot zijn slachtoffer maakt. Wanneer beide onderzoeken met elkaar dreigen te botsen, is Lucy niet van plan om een stap opzij te doen. Haar eigen pijnlijke verleden maakt haar vastbesloten jonge vrouwen te behoeden voor criminelen. Daartoe gaat Lucy niet alleen de confrontatie aan met een meedogenloze psychopaat, maar ook met haar eigen angsten. Zelfs als dat betekent dat haar carrière en haar geluk met Sean op het spel staan.

Eindoordeel

Ik ben erg enthousiast over dit boek! Eerlijk gezegd had ik van tevoren nog nooit van de schrijfster gehoord. Normaal gesproken neig ik eerder naar schrijvers/schrijfsters die ik al ken of waarvan ik goede verhalen heb gehoord. Maar ik besloot het boek toch een kans te geven omdat de titel me erg aanstond. Hierdoor wilde ik het boek graag lezen en had ik hem uiteindelijk binnen 24 uur uit!

Het boek komt al redelijk snel op gang, wat ik erg fijn vind, en de schrijfstijl van Allison Brennan is fantastisch. Je leert de hoofdpersonen langzamerhand steeds beter kennen en ook kom je er stap voor stap achter wat er precies is gebeurd. Er lopen verschillende verhalen door elkaar heen die steeds dichter naar elkaar toe komen, en uiteindelijk valt daardoor alles op zijn plek.

Het boek is niet voorspelbaar, wat ik erg belangrijk vind in een boek want ik heb er namelijk een hekel aan als je al precies kan vertellen wat er gaat gebeuren, voor het boek helemaal gelezen te hebben. Het verhaal is redelijk spannend omdat Lucy, Sean en Suzanne langzamerhand steeds dichter bij de waarheid komen, waardoor ik het boek steeds moeilijker weg kon leggen. Dus dit boek is in ieder geval zeker een aanrader!

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

Fatale kus van Allison Brennan is verkrijgbaar in e-book formaat of als paperback. De paperback variant kun je hier vinden en kost €9,25 en het e-book kun je hier vinden en kost momenteel €9,99. Wel apart dat het fysieke boek duurder is dan het e-book, maar goed. Dan weet ik wel wat ik zou kiezen!

Bedankt voor het lezen!

*Dit artikel bevat affiliate links. Dit houdt in dat, wanneer jij een product koopt via deze link, ik hiervoor een kleine vergoeding krijg. Dit kost jou overigens niets extra’s! Lees voor meer informatie de disclaimer

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.