web analytics
De erfenis van Negen - Pittacus Lore | DailyDazzle.nl
Home Recensies Global-Writings.com  

Recensie | De erfenis van Negen – Pittacus Lore

Titel: De erfenis van Negen

Oorspronkelijke titel: Nine’s Legacy

Auteur: Pittacus Lore

Genre: Young Adult

Aantal pagina’s: 107

Verschenen: Februari 2016

Uitgeverij: A.W.Bruna Uitgevers

Over het boek

Toen Nummer Negen door Nummer Vier werd bevrijd uit zijn cel, was Negen wild, gevaarlijk en klaar om te vechten. In De erfenis van Negen lees je hoe Negen was vóór hij werd gevangengenomen en kom je alles te weten over zijn dramatische ontsnapping. Voordat hij Nummer Vier ontmoette, maakte Negen samen met zijn Cêpaan Sandor in Chicago jacht op de Mogadoren. Wat daar gebeurde, zou hem voor altijd veranderen.

Mijn mening

Dit boek is een vervolg op het boek De opkomst van Negen. Het is een leuk verhaal, alleen wist ik niet dat er nog een boek aan vooraf ging. Deze had ik dus ook niet gelezen. had ik De opkomst van Negen Vandaar vond ik het op het begin wat wazig omdat er weinig over de personages werd verteld, je leerde hen niet echt kennen. Maar ik ga ervan uit dat dat in het eerst boek allemaal duidelijk wordt.

Ik kwam er eigenlijk tijdens het schrijven van deze review pas achter dat dit het vervolg is, oopsie. Maar buiten dat is De erfenis van Negen een erg leuk boek. Ik wilde het boek in één keer uitlezen omdat het De erfenis van Negen eigenlijk al van begin af aan spannend was. Zoals ik al zei was het natuurlijk wel een nadeel dat ik nog niets over de personages wist maar dat zorgde er toch ook weer niet voor dat ik het boek niet interessant vond. Ik had het eigenlijk helemaal niet gemerkt dat er eerst een ander boek aan vooraf was gegaan!

De Erfenis van Negen is wel eerder een boek wat ik zou aanraden van tieners en jongeren. Voor volwassenen lijkt dit boek me niet erg geschikt, tenzij je erg van fantasie houdt. Als je dit boek besluit te lezen, vergeet dan natuurlijk niet om eerst De opkomt van Negen te lezen, en dan pas deze (:

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

De erfenis van Negen is onder anderen verkrijgbaar bij Bol.com als e-book (€7,49) en als Paperback (€15,99). Klik op het gewenste formaat om naar de juiste pagina te gaan. 

Bedankt voor het lezen! 

*Dit artikel bevat affiliate links. Dit houdt in dat, wanneer jij een product koopt via deze link, ik hiervoor een kleine vergoeding krijg. Dit kost jou overigens niets extra’s! Lees voor meer informatie de disclaimer

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.