web analytics
De Selectie - De prinses - de Elite - De One - Kiera Cass | DailyDazzle.nl
Recensies Young Adult Global-Writings.com  

Recensie | De one – Kiera Cass

Titel: De One

Oorspronkelijke titel: The One

Auteur: Kiera Cass

Taal: Engels

Vertaling: Nederlands

Genre: Young Adult

Aantal Pagina’s: 264

Verschenen: 2014

Uitgeverij: van Goor

Over het boek

De selectie heeft het leven van 35 meisjes voorgoed veranderd. En nu is de tijd aangebroken dat er een winnaar wordt gekozen. America had nooit durven hopen dat ze kans maakte op de kroon of om het hart van prins Maxon te kunnen veroveren. Maar nu de competitie haar einde nadert en de bedreigingen van buiten de paleismuren steeds gewelddadiger worden, realiseert America zich hoeveel ze heeft te verliezen en hoe hard ze moet vechten voor de toekomst die ze wil.

Mijn mening

De One is het derde boek het de Selectie boekenreeks. Van de twee andere boeken heb ik onwijs veel genoten en nu werd het tijd dat het derde boek zichzelf moest bewijzen. En ik zeg het je eerlijk: ik ben nog steeds een onwijs grote fan van deze boekenreeks.

Vaak zie je dat, naarmate er meerdere delen verschijnen, het verhaal wat afdwaalt en daardoor minder interessant wordt. Gelukkig is dat bij de Selectie niet het geval! Ik heb door en door genoten van de drie boeken en ze zijn alledrie even goed. Daarom zou ik je, zoals ik bij mijn andere ook al aangaf, ook zeker aanraden om te lezen. Je zult er geen spijt van krijgen!

En hoewel het einde van het boek niet als een verrassing komt, komen de rest van de dingen die in het paleis gebeuren, onverwacht. Dat maakt het lezen van een boek waarvan je het einde al kunt raden, toch een stuk leuker. Ik vind het onwijs jammer dat het einde al zo snel gekomen is. De Selectie had van mij nog wel een paar boeken langer mogen duren!

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

De one is onder anderen verkrijgbaar bij Bol.com als e-book (€9,99) en als Paperback (€16,99). Klik op het gewenste formaat om naar de juiste pagina te gaan. 

Bedankt voor het lezen!

*Dit artikel bevat affiliate links. Dit houdt in dat, wanneer jij een product koopt via deze link, ik hiervoor een kleine vergoeding krijg. Dit kost jou overigens niets extra’s! Lees voor meer informatie de disclaimer

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.