web analytics
De Selectie - De prinses - de Elite - De One - Kiera Cass | DailyDazzle.nl
Recensies Young Adult Global-Writings.com  

Recensie | De elite – Kiera Cass

Titel: De elite

Oorspronkelijke titel: The elite

Auteur: Kiera Cass

Genre: Young Adult

Aantal Pagina’s: 256

Verschenen: 2014

Uitgeverij: Uitgeverij Unieboek

Over het boek

De selectie begon met 35 meisjes. Nu is de groep geslonken tot de elite. De strijd om Maxons hart wordt steeds meedogenlozer. Hoe dichter America bij de kroon komt, hoe meer ze twijfelt over de liefde. Elk moment met Maxon is als een sprookje. Maar zodra ze haar eerste liefde Aspen ziet, wordt ze overspoeld door herinneringen hun mooie plannen samen.

Terwijl America wordt verscheurd tussen haar twee toekomsten, weet de rest van de elite precies wat ze wil. America’s kans om te kiezen dreigt door haar vingers te glippen.

Mijn mening

De Elite is het tweede boek uit de Selectie boekenreeks en over het eerste boek was ik al helemaal enthousiast. Het tweede deel is eigenlijk net zo leuk als het eerste deel. Dit boek is alleen iets spannender dan het eerste deel aangezien er meer actie in voor komt.

Ik heb dit boek, net als deel een, in een keer uitgelezen. Het boek is wel wat voorspelbaar maar dan niet op een vervelende manier. Van de ene kant gebeurt er wat je verwacht maar is tegelijkertijd toch weer verrassend. Daarnaast is het ook echt een feel-good boek maar je moet er wel echt voor in de stemming zijn.

Ik vind dit boek, net als deel een, gewoon geweldig. Het verhaal is origineel en makkelijk te lezen. Zeker een aanrader! Maar lees dan dus wel eerst deel een!

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

De elite is onder anderen verkrijgbaar bij Bol.com als e-book (€9,99) en als Paperback (€16,99). Klik op het gewenste formaat om naar de juiste pagina te gaan. 

*Dit artikel bevat affiliate links. Dit houdt in dat, wanneer jij een product koopt via deze link, ik hiervoor een kleine vergoeding krijg. Dit kost jou overigens niets extra’s! Lees voor meer informatie de disclaimer

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.