web analytics
Aanpakken! - Sophie Kinsella | DailyDazzle.nl
Recensies Romans Global-Writings.com  

Recensie | Aanpakken – Sophie Kinsella

Titel: Aanpakken

Oorspronkelijke titel: The Undomestic Goddess

Auteur: Sophie Kinsella

Genre: Roman

Aantal Pagina’s: 351

Verschenen: Maart 2009

Uitgeverij: House of Books

Over het boek

Samantha is een jonge topadvocate in London. Op een dag maakt ze een enorme fout…zo enorm dat haar hele carriere op het spel staat. In paniek ontvlucht Sam haar kantoor en belandt op het Engelse platteland. Bij een villa wordt ze aangezien voor de nieuwe huishoudster. De heer en mevrouw Ceiger hebben geen idee dat ze een advocate met een IQ van 158 in huis hebben gehaald. En Samantha heeft geen idee hoe ze wasmachine moet aanzetten. En die *&%#@ oven werkt ook al niet mee. Maar Sam bijt nog liever haar tong af dan tuinman Nathaniel om hulp te vragen bij het bereiden van haar eerste cordon bleu-maaltijd. Zal Samantha ooit nog terugkeren naar London? En zo ja, wil ze haar oude leven dan weer terug? Hoe staat het eigenlijk met haar emotionele huishouding?

Mijn mening

Ik heb dit boek met zo onwijs veel plezier gelezen! Je leest er makkelijk doorheen en er zit ook een goede hoeveelheid humor in het boek. Aanpakken is een boek waardoor je je geheid beter voelt en ik kon er zelf geen genoeg van krijgen. Zó’n zonde dat ik hem zo snel uit had.

De personages in het boek zijn vanaf het begin goed duidelijk waardoor je eigenlijk al een beetje weet wat je kunt verwachtem. Maar toch weet Sophie Kinsella me toch iedere keer te verrassen! Als je een wat luchtiger verhaal wilt waar je makkelijk doorheen leest, dan is dit boek zeker iets voor jou. Normaal gesproken ben ik zelf meer van de thrillers, alleen vind ik dit boek echt te gek!

In het boek zit ook een duidelijke boodschap, wat het boek nog nét wat beter maakt: Doe wat je gelukkig maakt, je bent maar één keer jong. Maar dan ook: Een fout is pas een fout als er niets meer aan te doen is.

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

Aanpakken! van Sophie Kinsella is onder anderen te verkrijgen als e-book (€9,99) of als paperback (€21,99). Klik op het artikel waarin je interesse hebt om naar de juiste website te gaan!

Bedankt voor het lezen!

*Dit artikel bevat affiliate links. Dit houdt in dat, wanneer jij een product koopt via deze link, ik hiervoor een kleine vergoeding krijg. Dit kost jou overigens niets extra’s! Lees voor meer informatie de disclaimer.

1 Comment

  1. Ingrid

    Zo leuk deze boeken. Heb er al veel van haar gelezen

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.