web analytics
Persoonlijk update Terug in Nederland - DailyDazzle.nl
Persoonlijk Global-Writings.com  

Persoonlijke update | Weer terug in Nederland!

Na ongeveer vijf maanden ben ik weer terug in ons kleine kikkerlandje Nederland en nu vond ik het tijd voor een persoonlijke update waarin ik jullie een beetje bijpraat. Bijvoorbeeld over de dingen die nog gaan veranderen op mijn blog!

Wauw, wat heb ik het goed naar mijn zin gehad tijdens mijn reis. Ik heb waanzinnig mooie dingen gezien, de leukste dingen gedaan en de mooiste mensen leren kennen. En hoewel al mijn spaargeld op is gegaan aan deze reis, heb ik nog steeds geen spijt dat ik deze reis heb gemaakt. Ik raad je dan ook zeker aan om een reis zoals de mijne te maken!

Vijf maanden in het buitenland

Vijf maanden ben ik weggeweest en dat betekende dus ook dat ik niet fatsoenlijk heb kunnen bloggen. Voordat ik vertrok had ik artikelen klaargezet en ingepland. Zo kwamen deze wel gewoon op zondag om zes uur online. Dat hebben jullie waarschijnlijk wel gemerkt. Maar je begrijpt dus wel dat ik dat ik het schrijven, fotograferen en bewerken gemist heb. Dat is ook een van de vele redenen dat ik blij ben om weer thuis te zien. Ik zie mijn familie en vrienden weer en hoef geen kamer meer met anderen te delen!

Hoe zat het met Global-Writings.com

Maar goed, je vraagt je misschien af waar alle artikelen over mijn reis blijven. Geloof me, die komen er zeker! Ik ben nu ongeveer drie weken terug en ben toch al extreem veel met bloggen bezig geweest. Dat zie je waarschijnlijk niet omdat er veel achter de schermen moest gebeuren, maar het is er wel! Ook moest er in een keer een privacyverklaring op je blog staan en moesten cookies worden toegevoegd. En ja, daar snap ik allemaal niet zo heel veel van. Maar het is me ondertussen gelukt! Dat uitvogelen moest ik ook natuurlijk combineren met het afspreken en bijpraten met vrienden en vriendinnen. Ondertussen heb je waarschijnlijk al de eerste drie blogs over mijn reis door Bali zien verschijnen, en ook het eerste artikel over Nieuw-Zeeland staat inmiddels online. Maar ik heb nog véél meer in petto voor jullie!

Zelf verbaasde ik mezelf erover hoeveel tijd ik toch nog moest steken in de artikelen die ik al had geschreven. Natuurlijk moet ik het allemaal nog kopiëren naar mijn blog omdat ik geen laptop mee had tijdens mijn reis. Ook moeten er afbeeldingen worden uitgezocht, moeten de teksten gecontroleerd worden op spelfouten en moet het er allemaal tiptop uit zien. Maar ik beloof jullie dat de berichten eraan komen en dat jullie precies te weten komen wat ik allemaal heb gedaan en gezien tijdens mijn reis!

Extra artikel in de week

Voor- en tijdens mijn vertrek plaatste ik één artikel per week. Omdat ik nu zo lang ben weggeweest en ik dus een hele voorraad aan artikelen heb, wil ik in plaats van één keer per week, twee of misschien zelfs drie keer per week een artikel gaan plaatsen. Dit geldt dan vooral in de vakantie! Aangezien ik ga beginnen aan een nieuwe opleiding, weet ik nog niet hoe druk ik het ga hebben en hoe lang ik dat dus ga volhouden. Voor nu is het in ieder geval twee of drie keer in de week. Zodra het me teveel wordt en ik weer terugga naar één keer in de week, laat ik het jullie zeker weten in een nieuwe persoonlijke update. Maar ik ga mijn best doen om dit zo lang mogelijk vol te houden! Ik hou jullie op de hoogte!

Wil je meer persoonlijke artikelen of een persoonlijke update zoals deze lezen? Klik dan hier.

Bedankt voor het lezen!

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.