web analytics
Meet mijn huisgenootjes
Persoonlijk Global-Writings.com  

Meet mijn huisgenootjes – Mila & Maya!

Vandaag vond ik het tijd weer eens tijd voor een persoonlijk artikel. Zo kunnen jullie mij toch weer wat beter leren kennen. Het artikel van vandaag? Meet mijn huisgenootjes Mila & Maya!

Sinds augustus 2016 heb ik een eigen huisje waar ik uiteraard veel tijd doorbreng. En in december 2016 kreeg ik het briljante idee dat ik toe was aan gezelschap. En in deze blogpost laat ik je kennis maken met mijn huisgenootjes. Als jij de “Over Global-Writings” pagina hebt gelezen, dan heb je ze al eens ontmoet. Maar vandaag vertel ik jullie meer over de komst van deze twee viervoeters!

Al mijn hele leven wilde ik graag een hondje. Maar aangezien ik nog full-time naar school ging en in de weekenden werkte, wist ik dat dat er niet in zat. Nu wist ik dat katten een stuk zelfstandiger waren en over het algemeen wat minder aandacht nodig hadden. Die vinden het geen probleem als ik de hele ochtend weg zou zijn. Dus besloot ik op marktplaats op zoek te gaan naar een kitten!

Verandering van de plannen

Het plan was op het begin om maar één kitten te kopen en al snel vond ik een onwijs schattig katje, die ook nog eens in de buurt woonde! Uiteindelijk heb ik op haar geboden en mocht ik haar diezelfde avond nog op gaan halen! Mijn geluk kon niet op. Die middag ben ik meteen naar de dierenwinkel gegaan om alle spulletjes te halen die ik nodig zou hebben, en natuurlijk een hele bult speeltjes voor mijn nieuwe huisgenootje.

De hele dag had ik na kunnen denken over een leuke naam voor haar. Mila, dat zou haar naam worden!

Toen ze eenmaal bij mij thuis was, leek ze meteen op haar gemak. Overal waar ik heen liep, liep Mila mee. En als ik ergens ging zitten kwam ze meteen bij mij op schoot zitten. Haar aanhankelijkheid maakte het voor mij erg moeilijk om iedere keer weg te gaan. Ze was natuurlijk nog jong en ik had het gevoel dat het voor haar beter zou zijn als ik er nog een kitten bij zou nemen.

Mijn tante, groot kattenliefhebber, gaf aan dat als ik er nog een katje bij wilde, ik dit zo snel mogelijk zou moeten doen. Dan is er nog geen groot verschil qua leeftijd en kunnen ze al van jongs af aan meteen aan elkaar wennen. Dus dat is wat ik heb gedaan. Binnen no-time had ik een super lieve kitten gevonden op Marktplaats en ook haar mocht ik meteen gaan ophalen. Haar naam had ik ook al een lange tijd in gedachte: Maya.

Een bezoekje aan de dierenarts

Ik maakte me wel wat zorgen toen ik haar zag. Ze was enorm klein en haar buikje was erg opgezet. Maar ik moest en zou haar hebben, zo lief dat ze eruitzag. Daarom heb ik haar mee naar huis genomen en ben ik meteen met haar naar de dierenarts gegaan, waar bleek dat ze wormpjes in haar buik had. Maar gelukkig hebben zij dit meteen opgelost.

Het heeft wel even geduurd voordat Mila en Maya gewend waren aan elkaar, maar gelukkig zijn die twee nu beste vriendinnen. Overal waar de een is, is de ander ook. En daar ben ik echt onwijs blij mee!

Ondertussen zijn ze al ongeveer twee jaar bij mij en ben ik nog steeds iedere dag gelukkig dat ik deze twee (in mijn ogen) perfecte katjes heb gevonden. Ze zijn nu in ieder geval wel een stuk groter en ondeugender!

Heb jij een huisdier? Zoja, wat voor dier is het en hoe heet hij/zij?

Bedankt voor het lezen!

1 Comment

  1. Nicole Leest

    Ik herinner me dat nog goed dat je ze ging kopen. Kwam je dolgelukkig op stage aan op de eerste kliekjes te showen.

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.