web analytics
Dutch Blend box Premium | Perditi & Mae.s | DailyDazzle.nl
Fashion Overig Global-Writings.com  

Review | De Dutch Blend box

Vorige week ontving ik een mailtje van een van de medewerkers van Dutch Blend met de vraag of ik interesse had om een box te ontvangen en hierover een eerlijke review te schrijven. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen dus dat is dan ook precies wat ik vandaag ga doen! Zoals jullie weten heb ik ondertussen al een heel aantal boxen geprobeerd, zoals HelloFresh en Marley Spoon op het gebied van maaltijdboxen, en Bluxbox, Goodiebox en StyleTone op het gebied van beauty. En ook de Jouwbox heb ik getest! Nu was het dan tijd om eens iets anders te proberen!

Via Instagram is het de laatste tijd echt een ding om een fantastisch mooie feed te hebben, de mooiste kiekjes te showen en de meeste likes te scoren. Het lijkt wel of iedereen met elkaar concurreert, in plaats van de grappigste, speciaalste of gekste foto’s plaatst zonder er verder veel tijd en moeite in te steken, waarvoor Instagram bedoeld was. We krijgen dus steeds meer te maken met influencers en dat is iets waarop Dutch Blend inspeelt. Dutch Blend is een platform/bedrijf waar jij als influencer je makkelijk kunt aanmelden. Doe je dat, dan kun je producten met een leuke korting kopen, die je vervolgens moet gaan promoten op jouw Instagrampage. Aanmelden als influencer is overigens gratis. Het is dus niet zo dat je ervoor wordt betaald. Jij krijgt korting, in ruil voor reclame voor een bepaalt merk/item.

Je kunt er ook voor kiezen om premium Dutch Blender te worden. Hiervoor betaal je €8,95 per maand en daarvoor krijg je om de drie maanden een box toegestuurd maar daarin een aantal leuke items. De box die je betaald heeft een waarde van minimaal €120,- waarvoor jij maar €26,85 betaald. Maar is de box dat ook daadwerkelijk waard? Je leest hier onderaan het artikel.

De items

Voordat ik daarop in ga, laat ik je eerst alvast zien welke producten er in die box te vinden zijn. Wat wel nog even handig is om te vertellen, is dat je zelf kunt aangeven wat je wilt ontvangen. Niet dat je keus hebt in het soort product, maar wel in de bepaalde maat of kleur. Wil je het liefst gouden sieraden? Of toch liever zilver zodat het bij dat ene leuke horloge past? Heb je een S, M of L in kleding? Wat is je cupmaat? Dat is allemaal aan te geven in je Dutch Blend account zodat de producten die je opgestuurd krijgt, hierop worden afgestemd.

Perditi horloge | Groen

Het eerste item, dat me ook meteen het meest opviel, was dit groene horloge van Perditi. Het is een schattig en klein horloge en heeft een mooie, groene kleur. Ik had gehoopt wat meer informatie over dit horloge te vinden, zoals de materialen en het soort klokwerk. Helaas kan ik hierover niets vinden op de website omdat dit een limited edition is, speciaal voor Dutch Blenders.

Wel zag ik zo’n zelfde soort horloges staan op de website van perditi, het merk waarvan dit horloge ook is. Ze staan hier alleen wel in andere kleuren en ze hebben een ander formaat. Hier staan ze voor €149,- euro per stuk op, maar hier zijn de bandjes iets breder. Ik verwacht dus dat dit horloge zo tussen de €80,- en de €100- zal zitten maar dat weet ik natuurlijk niet zeker. Maar dat bedrag vind ik het horloge eerlijk gezegd ook niet waard. Het is een erg mooi horloge, begrijp me niet verkeerd, maar dat vind ik wat aan de hoge kant.

Ik ben dan natuurlijk nieuwsgierig en wilde testen of het Perditi horloge van echt leder was. Als je wilt weten of dat het geval is, dan kun er het beste wat water op druppelen. Trekt het erin, dan is het echt leder. Doet het dat niet, dan is het er een grote kans dat het nep is. Aan de geur kun je ook wel afleiden of dat iets echt leder is of niet. Ik ben natuurlijk geen expert op dat gebied maar het ruikt niet als echt leer en water blijft gewoon op het bandje liggen. De kans dat het echt is, is dus klein. Jammer!

Amoti oorbellen Perditi | Zilver

Deze knopjes van perditi vind ik echt heel erg leuk. Ik heb het idee dat deze knopjes wel van goede kwaliteit zijn en dat ze ook echt zilver zijn. Je kunt deze oorbellen ook nog steeds op de website vinden van Perditi. Hier kosten ze €32,- maar zijn ze momenteel niet op voorraad dus helaas kun je deze (nog) niet bestellen!

Er zit een zakje bij met een kaartje waarin staat dat je een jaar garantie hebt op het product. Dat is dus wel een groot pluspunt. Al moet je wel het bonnetje kunnen laten zien, welke je niet in de box hebt gekregen. Maar goed, ik ga er vanuit dat dit gewoon een goede kwaliteit product is dus dat ik die garantie niet nodig heb. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee en ik kan niet wachten om ze te dragen!

Grote oorbellen hangers | Zilver

Nog een setje oorbellen! En dan ook meteen het derde en laatste sieraad dat te vinden was in de box. Het gaat hier om twee middelgrote hangers die er erg leuk uitzien. Na ze wat beter bekeken te hebben vraag ik me wel af of dat het echt zilver is. Eerlijk gezegd denk ik van niet omdat ze daar niet zwaar genoeg voor zijn. Ook klinkt het eerder als plastic. Ik ga ze in ieder geval eens een dag dragen om erachter te komen of dat het echt zilver is. Mijn oren kunnen daar namelijk niet goed tegen, dus ik zal het snel genoeg merken als dat niet het geval is. Al zal ik daar op dat moment spijt van krijgen, aangezien mijn oren dan helemaal rood worden en gaan ontsteken. Maar goed, dat moet maar! Ik houd jullie in ieder geval op de hoogte over deze oorbellen.

Tester Chloé Nomade parfum

Een item dat ook te vinden was in de Dutch Blend box, was een kleine tester van de Chloé parfum genaamd Nomade. Ik heb hem nog niet getest dus ik kan jullie nog niet vertellen of dat hij lekker ruikt of niet. Persoonlijk vind ik het altijd wel fijn om een aantal testertjes te hebben zodat ik wat nieuwe geuren kan uitproberen en omdat je ze makkelijk mee kunt nemen. Ik heb altijd wel een stuk of drie testers in mijn tassen zitten omdat ik weet dat ik ze anders toch niet gebruik. Handig voor als je een keer vergeten bent parfum op te doen voordat je de deur uit ging! Een hele parfumfles meenemen is namelijk ook niet heel handig. Ik vind alleen niet dat dit product echt een waarde toevoegt aan de box.

Scrunchie Mae.s | Groen

Een ander leuk item dat te vinden was in de box, was deze groene scrunchie van het merk Mae.s. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog niet eerder van dit merk heb gehoord maar ik vind dit wel een leuke toevoeging aan de box! Natuurlijk ook omdat hij zo goed past bij het groene horloge. Matchy-matchy!

Zakjes snoep

Als allerlaatst zaten er nog twee zakjes met verantwoorde snoepjes in de box. Ik vond het leuk om ze eens te testen, al vond ik ze zelf niet erg lekker. En dat is dan nog zacht uitgedrukt.. Ik vond ze eerder naar hondensnoepjes smaken (en ruiken) Jammer, want ik had ze graag lekker gevonden! Maar gelukkig kon ik mijn moeder er blij mee maken, die vond ze namelijk wel lekker. Heb ik er toch nog wat aan gehad!

Al met al vind ik de producten in de box iets tegenvallen. Ja, ze zijn wel leuk maar ik denk niet dat het echt een waarde heeft van €120,- als ik heel eerlijk ben.

Conclusie

De box is leuk om eenmalig te ontvangen maar het is niet iets wat ik iedere maand €26,- euro voor over zou hebben. Want er moeten ook maar net producten inzitten die je heel mooi vindt. Ik moet wel zeggen dat ik de kleine oorbelletjes die erin zaten wel echt heel erg leuk vind. De grotere hangers zal ik niet zo snel dragen omdat ik betwijfel of dat het echt zilver is en daar kan ik niet goed tegen. Daarbij draag ik nooit zo’n hele opvallende oorbellen en ik ben bang dat ze ook nog eens te zwaar gaan zijn, wat er dan ook een beetje raar uitziet. Het horloge vind ik dan wel weer erg mooi. Ik vraag me alleen af of dat hij makkelijk te combineren is qua outfit.

Van tevoren had ik wel al wat research gedaan over de box. Zo las ik veel berichtjes over mensen die de box niet binnen de afgesproken termijn ontvangen, klantenservice die niet reageert of het feit dat Dutch Blend überhaupt moeilijk te bereiken is. Hier kan ik natuurlijk niet over oordelen maar het is wel iets waarmee je rekening moet houden. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, am I right? Ik heb hier zelf overigens helemaal geen problemen mee gehad. En natuurlijk hoor je vaker van de ontevreden klanten, dan van de tevreden mensen.

Ik vond het in ieder geval wel superleuk dat ik eenmalig de Dutch Blend box mocht ontvangen en hier een eerlijke review over mocht schrijven. De Perditi oorbellen zijn veruit mijn favoriete producten en ik ben er dan ook erg blij mee! Wat was jouw favoriete product uit deze box? Laat het me zeker even weten in de comments!

Bedankt voor het lezen!

1 Comment

  1. A

    Als je niet weet of het echt zilver is dan kun je met een vrgrootglas hey metaal grondig onderzoeken op de code 925 (1e gehalte zilver) of 835 (2e gehalte zilver, maar dat wordt bijna niet in NL verkocht en gemaakt)
    Groetjes van een juwelier

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.