web analytics
Overig Persoonlijk Global-Writings.com  

Persoonlijke update | James Arthur concert

Het is ondertussen al bijna zover want komende zondag ga ik een paar dagen met een vriendin naar Engeland. En nee, dat doen we natuurlijk niet zomaar. Je hebt het waarschijnlijk al aan de titel van dit artikel gezien, maar ik ga naar een concert van James Arthur! Het stond al een hele tijd op te planning om naar zijn concert te gaan, en om naar Engeland te gaan, dus waarom niet die twee combineren?

Helemaal naar Engeland voor een concert?

Al sinds James Arthur meedeed aan x factor in 2012 wil ik hem zelf een keer live zien. Persoonlijk vind ik hem echt ontzettend goed en behoort daarom zeker tot mijn top 5 favoriete muzikanten. Fan zijn vind ik zo raar om te zeggen want dan heb ik het idee dat je helemaal obsessed bent met die persoon, wat totaal niet het geval is. James Arthur bewijst gewoon iedere keer hoeve talent hij heeft. Ondertussen heeft hij al een aantal hits op zijn naam staan en hij blijft gewoon topnummers maken!

Hiermee heb ik een vriendin van me toevallig aangestoken en laatst begon ze erover dat James’ kaartjes in de verkoop zouden gaan. Maar nee, niet in Nederland, maar in Engeland! En ik zeg natuurlijk geen nee tegen een avontuur als dat.. Ik ben nog nooit van mijn leven in Engeland geweest en het staat al lang op mijn lijstje. Hoewel ik ook nog super graag een keer naar London wil, gaan wij naar Sheffield en Manchester. Het concert is namelijk in Sheffield maar we hebben er nog een paar dagen aan vast geplakt zodat we ook nog wat kunnen zien daar. Want ja, als we er dan toch zijn..

Wanneer is het zover?

In de herstvakantie, gaan we dus voor een paar dagen naar Engeland. Ongeveer drie dagen voor het concert komen we in Manchester aan en gaan we nog even volop genieten van deze mooie stad. Heb je dus nog tips voor Manchester of Sheffield, dan hoor ik het graag! Alle tips zijn welkom. Ondertussen hebben we al onze hotels geboekt, m’n vliegticket ook al en nu hoeven we alleen nog maar te kijken hoe we daar rond gaan reizen. Ik denk dat het het makkelijkste is om gewoon met het openbaar vervoer te gaan. Rijden in het buitenland vind ik namelijk niet heel fijn, alleen als het niet anders kan.

Heb je wel vrij van school en je werk?

Gelukkig heb ik op mijn werk vrij kunnen krijgen. Dat komt mooi uit want anders had ik natuurlijk niet kunnen gaan. School is een ander verhaal. Zoals je misschien wel weet zit ik in België op school. Toch ging ik er vanuit dat de vakanties in Nederland en België hetzelfde vallen, dus boekte ik mijn vakantie. En dat is voor het grootste gedeelte ook zo, behalve de herfstvakantie. Die valt in België een week later. Nou was dat ook niet echt een heel groot probleem want toen ik laatst op mijn rooster keek, zag ik dat ik alleen maandag naar school hoefde en de rest van de week vrij was. Hoe chill! Wat nu het echte probleem is? Die maandag dat ik wél naar school moet heb ik een examen. Dat wordt dus herexamen doen.. Maar dat is het waarschijnlijk allemaal waard!

Wat ga je verder nog doen in Engeland?

Eerlijk gezegd hebben we nog geen idee. Ik ben een beetje het internet af aan het struinen op zoek naar leuke dingen om te doen en gave plekken om te bezichtigen. Heel veel heb ik helaas nog niet kunnen vinden maar daar moet ik me nog wat meer in gaan verdiepen. Heb jij nog tips? Vergeet dan zeker niet om een reactie achter te laten in de comments hieronder!

Meer artikelen lezen zoals deze? Klik dan hier.

Bedankt voor het lezen!

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.