web analytics
Giving back met Kaya Sieraden | DailyDazzle.nl
Fashion Overig Global-Writings.com  

Giving back met Kaya Sieraden

Al een lange tijd ben ik op zoek naar een mooie, simpele ketting. Ik had eigenlijk wel een idee wat ik ongeveer wilde, maar kon dit zo snel niet vinden. En de kettinkjes die ik kon vinden, waren weer aan de dure kant. Toen kwam Kaya Sieraden op mijn pad! Ik ontving van dit bedrijf een ontzettend mooie ketting en die wil ik vandaag aan jullie laten zien.

Het verhaal achter Kaya Sieraden

Tanja Rakhou, de eigenaar en ontwerpster van Kaya Sieraden, heeft een dochtertje die altijd dezelfde sieraden om wilde als mama. Maar het was moeilijk om een sieradenwinkel te vinden die voor zowel jonge kinderen, als mama’s dezelfde sieraden had. Volgens Tanja moest daar verandering in komen en daarom is ze gestart met Kaya Sieraden (Kaya is overigens de naam van haar dochter) dus vandaar ook de naam.

Giving back

Maar dat is niet alles. Het allermooiste vind ik dat Kaya Sieraden per sieraad een bedrag doneert aan Eduki, een erkende stichting die ervoor zorgt dat kansarme kinderen in Gambia naar school kunnen. Tot nu toe gaan er al 20 kinderen in Gambia naar school doordat Kaya Sieraden maar liefst €10.000,- heeft gedoneerd! En daarom wil ik ook niets liever dan dit merk steunen in de hoop dat jullie, mijn lezers, geïnspireerd zijn door dit verhaal en op het moment dat jullie op zoek zijn naar een leuke ketting of armband, je aan Kaya Sieraden denkt. Want wat is nou mooier dan een kansarm kindje helpen zodat hij/zij een betere toekomst heeft?

Wil je meer over het Giving Back Project lezen? Klik dan hier. Hier kun je zelfs meer informatie vinden over de kinderen die door de donaties van Kaya Sieraden naar school kunnen! 

Mijn kettinkje

Ik ben ontzettend blij met het kettinkje dat ik ontvangen heb. Het is een mooi en persoonlijk kettinkje want het steentje is mijn geboortesteen. En op het hangertje staat een mooie B van Britt gegraveerd. Hoe mooi is dat? Zo heeft bijna niemand zo’n zelfde kettinkje, wat het super persoonlijk maakt.

Op de website van Kaya Sieraden kun je eigenlijk een heleboel soorten sieraden vinden. Het idee erachter was dus eigenlijk zodat moeder en dochter matchende sieraden zouden hebben. Dat is nog steeds zo! Maar je kunt er zoveel meer dingen vinden. Je hebt bijvoorbeeld ook gewone damessieraden waar een heleboel leuke items bij zitten.

De kwaliteit is verder ook erg goed. Mijn haren blijven niet in mijn kettinkje hangen (wat ik normaal gesproken wel heb dus ik ben hier écht heel blij mee, en het kettinkje zelf vind ik gewoon erg mooi. De hangers vind ik ook fantastisch, mede door het feit dat het zo persoonlijk is. Sinds het moment dat ik dit kettinkje heb ontvangen, heb ik hem niet meer afgedaan. En dat gaat de komende tijd ook zeker niet gebeuren! Zo blij ben ik ermee!

Waarom Kaya Sieraden?

Ik vind het zo mooi wat Kaya sieraden voor kinderen in Gambia doet en ik vind dat meer bedrijven hier mee bezig moeten zijn. Dat is dan ook waarom ik dit van mezelf even moést delen op mijn blog. Want wat is er beter dan van zo’n sieraad te kunnen genieten, en tegelijkertijd een kind uit Gambia naar school te kunnen laten gaan? Ik denk dat een beter gevoel niet bestaat. Ik heb zelfs al een armbandje op het oog dat ik binnenkort aan wil schaffen. Wil je weten welk armbandje? Klik dan hier. En ze hebben ook nog een heleboel leuke oorbellen! Daarvan heb ik deze op het oog.

Heb jij nou interesse in een nieuw sieraad, kijk dan zeker even op de website van Kaya sieraden. Direct naar de website? Klik dan hier.

Bedankt voor het lezen!

13 thoughts on “Giving back met Kaya Sieraden

 1. Laurine

  Heel mooi initiatief! Ik heb al meteen een kijkje genomen op de website, wie weet vind ik wel een leuk kerstcadeau voor mijn moeder? 😉

 2. Mario

  Wat een leuk idee en vooral ook dat er een stukje winst wordt gedoneerd aan goede doelen. Ik vind sieraden vaak onpersoonlijk, maar op deze manier maak je het wel speciaal. Leuk om te weten!

 3. Deborah

  Wat een mooi kettinkje heb je uitgekozen.
  Ik heb eerder over dit winkeltje gelezen. (weet niet of dat ook via jou was misschien?)
  Vind het erg goed dat een bepaald percentage van de opbrengst naar een goed doel gaat.

 4. Balou

  Inmiddels was ik al bekend met dit merk, vind de gedachten erachter echt prachtig

 5. Sherry

  Heel mooi initiatief. Ze hebben allemaal mooie kettingen. Ik heb ook een samenwerking met hun lopen. Echt leuk.

 6. Anne

  Mooi! En ook nog voor een goed doel. Ik ben zelf niet zo van de sieraden, maar goed kado idee!

 7. Melissa

  Al vaker Kaya gezien die hebben 3cht zulk mooi sieraden.

 8. Custodia Chineva

  Ik ken deze merk niet, ik wel heel schattig.

 9. tamara

  Wat een mooie sieraden, hou wel van het subtiele

 10. Julie

  Wat een mooie ketting en nog een mooier verhaal er achter! 🙂 Zeker een tof cadeauidee richting de feestdagen!

 11. corrina

  mooie ketting en leuk verhaal, ik ga zeker even kijken op de site ik hou wel van zulke sieraden

 12. Danielle

  Hele mooie sieraden met een heel mooi verhaal, daar houd ik wel van. En vind ze ook lekker subtiel, ben zelf niet zo van de opvallende blingbling

 13. ingrid

  ja ik kende kaya sieraden al. echt super mooie sieraden en een mooi verhaal

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.