web analytics
Diana Leeflang stationery collectie - DailyDazzle.nl
Lifestyle Global-Writings.com  

Stationery | Diana Leeflang collectie 2017

Eindelijk ligt de stationery collectie van Diana Leeflang in de winkel en ik kon natuurlijk niet wachten om deze te gaan halen! Meteen toen ik het nieuws hoorde, ben ik naar de Kruidvat gegaan om wat leuke spulletjes uit de collectie te scoren. Gelukkig was ik er vroeg bij en lagen alle schappen nog vol, terwijl nu zo ongeveer alles is uitverkocht. En ik geef het toe, ik kon het niet laten om mezelf te verwennen met zo ongeveer alle spullen uit de collectie. Hieronder zie je wat ik allemaal gekocht heb.

Diana Leeflang stationery collectie - DailyDazzle.nl

De jaarplanner 2018

Laten we er om te beginnen even bij stilstaan hoe schattig deze jaarplanner eruit ziet! Ik hou persoonlijk heel erg van roze en gecombineerd met goud ziet dit er nóg schattiger uit. Buiten dat is hij ook heel handig in gebruik doordat hij een weekoverzicht heeft op ieder bladzijde. Ook staat er veel schattige doodles in, zoals cactussen. Hoé cute.

De jaarplanner wordt verdeeld met vier verschillende tabbladen. Je hebt natuurlijk de jaarplanner zelf, maar buiten dat heb je ook nog een aantal bladen voor eventueel to do lijstjes, een aantal bladzijdes om op te schrijven welke reizen je nog wilt maken, en als laatst heb je nog een boekje voor doodles.

Hiervoor betaal je maar €3,99 bij Kruidvat! Het jammere vind ik wel dat de blaadjes in het mapje erg klein zijn. Het roze boekje zelf is A5, wat wel groot genoeg is. Maar de blaadjes erin zijn nog kleiner, wat het soms moeilijk maakt om er netjes in te schrijven. Je hebt dus maar beperkt ruimte. Verder kan ik niet wachten om gebruik te gaan maken van deze jaarplanner!

Keramieken potje

Wat ik misschien nog wel net zo leuk vind als de planner, heb ik hier een onwijs schattig pennenbakje. Of nouja, het is bedoelt als pennenbakje maar je kunt er zoveel meer mee. Je kunt hem bijvoorbeeld ook gebruiken als bloempot, zoals ook op de verpakking staat en een super leuk idee is, of je kunt hem gebruik om je make up kwasten in te zetten.

Heb ik persé zo’n pennenbakje nodig? Nou nee, eigenlijk niet. Maar kijk hoe schattig hij is! Altijd als ik dit soort spulletjes zie, word ik er gewoon hebberig van. Ik weet heel goed dat ik het niet nodig heb maar het is te leuk om te laten liggen. Snap je me?

Het pennenbakje heeft een diameter van 6,5 cm en een hoogte van 10 cm. Hij neemt dus ook niet veel ruimte in beslag, wat een pluspunt is. Want moet je nagaan hoeveel van dit soort spulletjes ik al heb? Heel veel.

Reisverslagboek + paspoorthoes

Dit is ook alweer zo schattig en natuurlijk super handig. De roze paspoorthoes past precies bij de jaaragenda en de gouden details matchen dan ook weer bij het reisverslagboek. Van dit soort dingen word ik zo blij! Zo heb je meteen alles bij elkaar.

Het reisverslagboek is heel makkelijk te gebruiken. Zoals je hieronder ziet op de afbeelding kun je je bestemming opschrijven met de datum wanneer je erheen gaat (als je de reis al gepland hebt). Op de pagina daarna kun je ook precies opschrijven naar welke plekken je heen wil gaan, welke dingen je wil doen en alles wat daarbij komt kijken. Bijvoorbeeld afspraken die je daar hebt, restaurantjes die je wilt bezoeken etc. Heel handig, en wanneer je alles hierin opschrijft zal je ook niets vergeten.

Mijn probleem is meestal dat ik op televisie een aantal plekken zie in diverse landen waar ik wel heen zou willen, maar aan het eind van de dag ben ik alweer vergeten wat dit precies was, of hoe dat leuke restaurantje ook al weer heette. Dan komt dit boekje dus zeker van pas.

Notitieboek

Van notitieboekjes krijg ik nooit genoeg. En als ik eerlijk ben vind ik het meestal zonde om ze te gebruiken, dus blijven ze in de kast liggen. Want ze zien er zo leuk uit en dan wil ik dat niet verpesten door er met mijn verschrikkelijke handschrift in te gaan krassen. Ook al weet ik (alweer) dat ik genoeg notitieboekjes heb, deze was te leuk om te laten liggen.

Persoonlijk vind ik dit boekje wel iets minder bij de gehele stationery collectie passen aangezien deze donkerblauw is. Om deze te laten matchen bij het paspoorthoesje en bij de jaaragenda zou ik hem roze hebben gemaakt in plaats van blauw. Niets in de hele collectie is namelijk blauw. Maar goed, hij is nog steeds super handig!

Dit is een notitieboek met lijntjes en bovenin iedere pagina staat een apart vakje waar je de datum neer kan zetten. Dat is voor mij zeker een pluspunt. Het zijn echt van die kleine dingetjes die het er meteen een stuk leuker (en duurder) uit laten zien. Zeker een aanrader!

Handlettering set

Ik wil al een tijdje leren handletteren maar ik heb er eigenlijk nooit genoeg tijd voor gemaakt om dit ook daadwerkelijk te doen. Daarnaast wist ik ook niet goed hoe ik moest beginnen, wat ik allemaal nodig had en wat er leuk uitzag. Nu zag ik deze set en deze kon ik niet laten liggen. Een aantal dagen geleden ben ik ook begonnen aan een Bullet Journal en het is ook leuk om handlettering daarin te gebruiken, vandaar dat ik heel veel zin heb om het te gaan leren. Deze handleiding kan me hier goed bij helpen, ook al is het informatieboekje niet heel uitgebreid en dik. Wel zitten er twee handige pennen bij om mee te oefenen en komen er ook een wit en grijs potlood bij. Daarnaast heb je ook nog een pakketje met kaartjes, enveloppen en labels erin om hierop te oefenen met handlettering, en die je met het touw die er ook bij zit aan je spulletjes kunt hangen.

Stickervellen

Dan heb ik als laatst nog wat kleine dingen die ik erbij heb gekocht en die ik voor de verandering ook weer eens niet kon laten liggen. Op het stickervel staan een heel aantal doodles die heel leuk bij elkaar passen. Ik vind ze zo leuk en ik kan niet wachten om ze te gaan gebruiken. Helaas heb ik geen goede foto gemaakt van deze set.

Houten stempelset

Deze set is zo schattig! (Net zoals alles in deze collectie) maar deze set bevat 11 leuke stempels met ongeveer dezelfde patroontjes als die de stickers hebben. Daarbij zit natuurlijk ook inkt en deze heeft, verrassend, een gouden kleur! Normaal gesproken zou ik niet zo snel zoiets kopen maar het leek me wel leuk om de jaaragenda, het notitieboekje en het reisboekje wat op te vrolijken door gebruik te maken van deze stempels.

Washi tapes

Ik krijg er nooit genoeg van; washi tape. Laatst heb ik ook alweer een nieuwe set gekocht bij Action dacht ik, maar die is toch niet net zo mooi als deze van de stationery collectie. De set bevat vijf verschillende rolletjes washi tape, waarvan er één helemaal goud is. Deze is vooral heel handig omdat het een wat dunnere tape is. Heel leuk om langs de randen te plakken in bijvoorbeeld je Bullet Journal. Verder heb ik nog tape met cactussen maar die vind ik wel heel erg dik. Ik moet dus nog even uitzoeken hoe ik deze er het mooist uit kan laten zien. Dan heb ik nog een rolletje tape met sterretjes erop, een met een soort van bloemenslinger (als ik het zo mag noemen) en als laatst heb ik er nog een met een quote erop, namelijk: Every great dream begins with a dreamer. Ik kan niet wachten om hiermee mijn notitieboekje, de jaaragenda en het reisboekje wat mee op te leuken!

Dat was het voor vandaag en ik hoop dat jullie het leuk vonden om hier wat meer over te lezen! Heb jij nog een leuke website of winkel met leuke notitieboekjes of andere stationery items, laat het even weten in de comments!

Bedankt voor het lezen!

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.