web analytics
Diana Leeflang stationery collectie 2018 | Global-Writings.com
Lifestyle Global-Writings.com  

Stationery | Diana Leeflang collectie 2018 deel 2

Al voor de tweede keer dit jaar (en de derde keer in totaal) komt Diana Leeflang uit met een nieuwe stationery collectie. En aangezien ik helemaal verslaafd ben aan notitieboekjes en alles wat met stationery te maken heeft, besloot ik maar weer eens naar de Kruidvat te gaan om wat spulletjes in te slaan. Daar vertel ik jullie vandaag meer over!

Lees ook: Stationery | Diana Leeflang collectie 2017

Ten eerste moet ik wel even zeggen dat ik dit keer niet zoveel heb gekocht als dat ik normaal gesproken doe. De reden hiervan? Geen geld! Daarom besloot ik de dingen die ik het leukst vond/het hardst nodig had aan te schaffen. Ik heb namelijk een traditie hoog te houden! Ik heb namelijk nog iedere keer zowat de hele collectie aangeschaft. Zowel die van 2017 LINKEN, als die van 2018 LINKEN. En nu dus de back to school collectie. Ik kan niet wachten om deze leuke spulletjes te gaan gebruiken!

Washi tape

Eén van die dingen waarvan ik nooit genoeg kan krijgen, zijn de washi tapes. Ik heb ze in allerlei soorten, kleuren en maten. En toch heb ik er nog steeds niet genoeg! In mijn collectie kun je er ondertussen denk ik wel een stuk of twintig tot dertig vinden. Had ik deze dus écht nodig? Nee. Maar ik ben er wel blij mee!

Etui/make-up tasje

Een etui komt me eigenlijk altijd wel van pas! Voor zowel pennen en potloden, als make-up, als de washi tapes die ik hierboven noemde. En zo heb ik nog een heleboel andere ideeën waarvoor ik dit tasje kan gebruiken. Daarnaast ziet hij er ook gewoon erg tof uit. Hij is lekker aan de grote kant, waardoor je er veel spulletjes in kwijt kan. Op het moment zitten er mijn markers in. Handig! Wat ik ook mooi vind aan dit tasje is het hangertje wat eraan zit. Dat geeft toch een net wat luxere uitstraling.

Lees ook: Stationery: Diana Leeflang collectie 2018

Clipboard

Dit is zó handig! Ik ben al langere tijd op zoek naar een clipboard maar ze zijn allemaal veel te duur. Toen ik de video van Diana Leeflang zag waarbij ze haar nieuwe items uit de collectie liet zien, wist ik meteen dat ik dit product zeker ging halen. Eigenlijk is het een roze kartonnen blad met een klem en een to-do lijst eraan die je zelf nog in moet vullen. Ik ben altijd all-over-the-place dus dit komt echt van pas.

Het clipboard past ook goed bij de rest van de collectie. De roze kleur die je iedere keer weer terug ziet komen (en waar ik absoluut fan van ben) en de randen van de to-do lijst hebben dezelfde design als één van de washi tapes. Zo zie je dat alles op elkaar is afgestemd en bij elkaar past. Zelf van de vorige collecties!

Op de to do lijst die je bij het clipboard krijgt, heb je verschillende vakjes. Je hebt een paar regels als een gewone, simpele to-do lijst. En aan de rechtkant heb je drie grote vlakken die over het hele blad zijn verdeeld. Daarin staat: Morning, Afternoon en Evening. Op die manier kun je per dagdeel een planning maken. Hoe handig! Verder heb je ook nog een Quote of the day die je zelf in kunt vullen, een zinnetje waar jij zelf inspiratie van krijgt, en notes & doodles. Hier kun jij zelf nog aanvullende informatie neerzetten, dingen die je niet moet vergeten of wat doodles tekenen. Dat kun je dus helemaal zelf invullen!

Rest van de collectie

Helaas was dat alweer alles wat ik uit de collectie van Diana Leeflang heb gekocht. Maar misschien, over een paar weken, als de collectie dan nog in de winkel ligt (en ik weer geld heb) ga ik misschien nog wat producten bij halen.

Lees ook: Stationery: Diana Leeflang Collectie 2019

De reden dat ik deze producten zo leuk vind is omdat ze altijd goed van pas komen, je er nooit genoeg van hebt en de prijzen gewoon superlaag zijn. Dit bericht is ook niet gesponsord of iets dergelijks, dat vind ik oprecht. En hoewel de kwaliteit niet altijd super is, kun je dat ook niet verwachten voor die prijzen. Ik ben in ieder geval super blij met mijn nieuwe spullen en ik ga er zeker veel gebruik van maken!

Bedankt voor het lezen!

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.