web analytics
Purpuz planner Pink - DailyDazzle.nl
Lifestyle Global-Writings.com  

Review | De Purpuz Planner

Nog niet zo lang geleden kreeg ik de Purpuz Planner thuisgestuurd en hij is vanaf toen niet meer van mijn zijde geweken. Ik heb al het een en ander ingevuld maar het plannen kan eigenlijk pas écht beginnen in december. Dat is namelijk het begin van de planner! Maar je kunt wel al een aantal stappen ondernemen en wat voorwerk doen voordat het echte werk begint. En geloof me, ik kan niet wachten om alles hierin op te schrijven en eindelijk een beetje structuur in mijn leven te krijgen.

Wat doet de planner?

Om het een beetje kort te omschrijven helpt de planner met het behalen van de doelen die jij voor jezelf hebt gesteld. Dat kan zijn op het gebied van je werk, op het gebied van plannen, geluk of zelfs op het gebied van gezondheid.

Heb je nog geen doel voor jezelf bedacht? De planner helpt je met het stellen van doelen, het plannen hiervan en uiteindelijk om je doel te behalen. Dit doe je in negen stappen en bij ieder behaald doel kom jij steeds een stukje dichter bij geluk en succes.

Purpuz planner Pink - Global-Writings.com
Wat kun je allemaal in de planner vinden?

+ Stappenplan naar je doel
+ Agenda
+ Inspirerende quotes
+ Wekelijks en dagelijks focus
+ Plek voor reflectie
+ Schetsboek
+ Log voor dingen die energie geven
+ To-do’s voor werk en privé


Overal in het boek kun je tips vinden die jou helpen met het behalen van je doel. Een belangrijke stap is het plannen, want je wil namelijk zo snel mogelijk je doel halen. In het boek krijg je ook een heleboel tips om jou te helpen plannen en het overzichtelijk te houden. Dit heeft een druktemaker als ik zeker nodig! Plannen is namelijk niet mijn sterkste kant..

Op iedere pagina staat ook wel een inspirerende quote die je motiveert om aan jezelf en aan je doelen te blijven werken. Alle dingen die er in je hoofd om gaan kun je kwijt in de planner, daar is gewoon genoeg ruimte over. Ik ben namelijk zo iemand die alles opgeschreven moet hebben want anders vergeet ik het. Hoe ideaal is dit dan?

Als je baan je dag vult, maar niet je hart, klopt er iets niet.

Er zijn natuurlijk doelen die je jezelf kunt stellen op jaarbasis, maar ook doelen die je aan het eind van de maand behaald moet hebben. Je kunt hiervoor ook een Maand Check-in vinden in de Purpuz Planner. Ook hier kun je doelen aan jezelf stellen, plekken opschrijven die je deze maand wil bezoeken of nieuwe dingen die je uit wil proberen. Zo kun je bijvoorbeeld tegen jezelf zeggen: als ik aan het eind van de maand een doel heb behaald, trakteer ik mezelf op een dagje weg. Dat maakt het allemaal de moeite waard!

Purpuz planner Pink - Global-Writings.com


Eindoordeel

In de planner kun je echt van alles vinden. In je agenda heb je genoeg ruimte om voor iedere dag op te schrijven wat er gedaan moet worden. Je kunt hier ook motiverende quotes vinden, je hebt een apart vakje voor week to-do’s en je hebt zelfs een creatieve ruimte om in te tekenen, schrijven en je hart te luchten. Wat heb je nog meer nodig?

Ik heb het hele boek al doorgelezen, mijn eigen doelen gesteld en gekeken hoe ik deze het beste en snelste kan behalen. Natuurlijk heeft dat tijd nodig maar ik kan niet wachten om hier verder mee aan de slag te gaan. Ik ben super positief over de planner en ik geloof ook echt dat dit me gaat helpen op allerlei vlakken. De Purpuz Planner raad ik dan ook 100% aan!

Rating

Prijs & verkrijgbaarheid

De planner is verkrijgbaar op https://purpuz.com/winkel/ en is te verkrijgen in twee kleuren. Zelf heb ik de roze, welke €39,97 kost, maar hij is ook verkrijgbaar in het grijs voor €34,99. Je kunt de planner ook scoren op Bol.com, Bruna.nl en Blokker.nl. Genoeg keus dus!

Bedankt voor het lezen!

9 thoughts on “Review | De Purpuz Planner

 1. Gabrielle

  Leuk, ik ben gek op plannes en dergelijke. Deze lijkt mij erg fijn, vooral de inspirerende quotes!

 2. Lindsey Beljaars

  Stiekem moet ik er ook echt eentje aanschaffen.. ik ben heel erg van het plannen en ik denk dat zo’n planner me hier enorm bij gaat helpen.

 3. Manon

  Wat een fijne quotes staan erin! Heel leuk. Zo ook iets voor mij zijn, misschien moet ik het ook eens overwegen, zo’n planner.

 4. Laura

  Niet goedkoop, maar het ziet er echt wel een topplanner uit! Niet zo eentje die je nog volledig zelf in elkaar moet knutselen!

 5. Jouvence

  Ik heb deze vorig jaar gehad en vond hem erg fijn, gaaf dat ‘ie er nu ook in een roze uitvoering is!

 6. Shirley

  Clen is echt een topper en hij maakt supermooie planners.

 7. Melissa

  Ik ben erg geordend maar totaal niet met een planner. Ik schrijf alles in notitieboek en in de agenda op mijn mobiel in een echte agenda raak ik juist de overzicht kwijt haha

 8. Marcelina

  Deze lijkt me heel handig! Jammer dat ik al een bullet journal heb, die ik stiekem ook leuker vind, omdat ik zelf mag tekenen. Maar anders zou dit echt iets voor mij zijn 🙂

 9. karin

  Dit lijkt mij een heel fijne planner, vooral met die inspirerende quotes

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.