web analytics
Fotoboek SaalDigitaal - DailyDazzle.nl
Lifestyle Global-Writings.com  

Maak je eigen fotoboek met SaalDigitaal!

Mijn ouders maakten mijn hele leven al veel foto’s van mij en mijn oudere broer. Dat is natuurlijk superleuk maar vervolgens bleven de foto’s op SD-kaartjes staan er werd er niets meer mee gedaan. Aan mij nu dus de taak om van al deze los SD-kaartjes (ja, twintig jaar aan foto’s van mij en tweeëntwintig jaar aan foto’s van mijn broer) op de computer te zetten, de foto’s uit te zoeken en hier fotoboeken van te maken. En geloof me, wij gingen héél vaak op vakantie. Soms wel vier keer per jaar dus dat gaat nog wel even duren voordat ik al deze fotoboeken af heb, haha!

Nog niet zo lang geleden ontving ik een kortingscode van SaalDigitaal om mijn eigen fotoboek samen te stellen! Dat kwam me natuurlijk maar al te goed uit. Want fotoboeken zijn nou eenmaal niet goedkoop en de fotoboeken moest ik toch maken. Dan is het ook wel eens leuk om met andere merken te werken waarvan je nog nooit hebt gehoord of waarmee je nog nooit hebt gewerkt. Ik besloot een fotoboek te maken van mijn reis door Barcelona. Ondertussen heb ik het fotoboek ontvangen en laat ik je weten wat ik van het product vind!

De kleuren

Ik heb bij veel verschillende winkels en op veel verschillende websites een fotoboek laten maken en ik geef toe dat de kleuren er nog nooit zo mooi hebben uitgezien. Zoals je het op je computer invoert, zo zijn de kleuren ook in het echt. Of misschien zelfs nog wel wat mooier en feller.

Wat ook een pluspunt is, is dat je de achtergronden van de pagina’s ook een kleurtje kunt geven. Met het pipetje kun je een kleur uit je bestaande afbeelding aanklikken en je pagina is precies dezelfde kleur als je afbeelding. Zo matchen je foto’s en de achtergrond altijd!

De kwaliteit

Je ziet er meteen aan af dat de kwaliteit van je fotoboek goed is. Mede door de kleuren die zo mooi zijn, maar ook de kaft ziet er sterk uit. Wat ook gaaf is, is dat je afbeelding op twee pagina’s over kunt laten lopen. En het ziet er dan nog mooi uit ook! Dat dat ook daadwerkelijk succesvol was heb ik nog niet eerder met een fotoboek meegemaakt.

De pagina’s zijn stevig en wederom dus van goede kwaliteit. Ik had met de pagina’s met een glanzende afwerking omdat ik vind dat dat bij foto’s hoort. Daardoor komen de kleuren ook weer wat mooier tot zijn recht.

De prijs

Jij kunt nu zelf je eigen fotoboek samenstellen! Het programma is makkelijk te gebruiken en nu krijg je zelfs een kortingscode voor jouw eigen fotoboek! De kortingscode kun je vinden op de website van SaalDigitaal en hiermee krijg je €15,- korting! Mijn fotoboek had bijna honderd pagina’s, een harde cover, 28 x 19 cm, een ongewatteerde kaft, glanzende pagina’s en layflat zoals ze dat blijkbaar noemen. Hiervoor betaalde ik ongeveer €90,- zonder de kortingsbon. Dat is natuurlijk wel wat prijzig maar bij websites als Albelli betaal je ongeveer hetzelfde, terwijl de kwaliteit van deze boeken een stuk beter is. En nu heb je nog het geluk dat je €15,- korting kunt scoren! Ga dus snel aan de slag, zou ik zeggen. En laat me zeker je gemaakte fotoboek zien!

Wil je meer van dit soort artikelen lezen, laat het me dan zeker even weten in de comments of vul het contactformulier in!

Bedankt voor het lezen!

– Dit artikel is een samenwerking met SaalDigitaal –

3 thoughts on “Maak je eigen fotoboek met SaalDigitaal!

  1. Nicole

    Ik ben echt dol op fotoboeken. Helaas ben ik door een crash heel veel digitale fotos kwijt en heb daar janmer genoeg nooit een album voor gemaakt. Eigelijk wil ik het boek zo snel mogelijk na de vakantie maken, zodat ik er nog veel van weet. En dan hoef ik na de vakantie niet mijn 92-jarige oma uit te leggen hoe ze de fotos kan swipen op mijn tablet, maar kan ze in het album kijken.

  2. Felice Veenman

    leuk werk he, fotoboek maken, ik zou eraan verslaafd kunnen raken

  3. Maaike - www,travelbliss.nl

    Ik maak ook altijd een digitaal fotoboek van de vakanties en ieder jaar ook een jaaroverzicht voor 3 kids. Het is altijd een hoop werk maar zo leuk om terug te kijken.

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.