web analytics
Diana Leeflang stationery collectie - DailyDazzle.nl
Lifestyle Global-Writings.com  

Stationery | Diana Leeflang collectie 2018

Sinds een aantal dagen ligt dan eindelijk de nieuwe stationery collectie van Diana Leeflang in de winkel en natuurlijk kon ik het niet laten om bijna alles uit de collectie te scoren. Ik heb bijna alle items uit de collectie kunnen vinden en ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan! In de collectie van dit jaar staat Bullet journaling centraal en ook al heb ik al een Bullet journal met alles wat daarbij hoort, ik kon al deze leuke dingetjes niet laten liggen!

Pegboard met letters

Het eerste item waarvan ik zeker wist dat ik hem ging halen was het pegboard. Ik ben al een tijdje op zoek naar zoiets maar vaak waren deze borden te prijzig of toch net niet wat ik zocht. Daarom ben ik heel erg blij dat ik deze heb kunnen scoren! Het pegboard is €5,99 en heeft een schattige pastel-roze kleur. Gelukkig krijg je er genoeg letters bij om op het bord te steken. Je kunt er niet alleen een inspirerende quote op kwijt, het ziet er ook nog eens superleuk uit in je interieur!

Bullet journaling kit

Al een tijdje ben ik helemaal into Bullet journaling en aangezien ik binnenkort een paar maanden op reis ga, leek het me leuk om een extra bullet journal aan te schaffen die voornamelijk gericht is op mijn vakantieplannen. Met deze kit kan ik daar zeker mee vooruit. Er zit namelijk alles in wat je nodig hebt om te beginnen aan een bullet journal. Deze kit heb ik gekocht voor €6,99!

De kit bestaat uit:

 • Een bullet journal
 • 4 gelpennen
 • Een gum
 • Een lineaal
 • Een potlood
 • Boekenlegger
 • Uitleg

Pocket Bullet journaling set

Dit is een van die dingen die je gewoon moét hebben. Ik vind het handig om altijd iets bij te hebben om op te kunnen schrijven/in te kunnen tekenen. Maar ik ben natuurlijk een vrouw en heb al van allerlei dingen in mijn tas zitten. Een grote Bullet journal past er dus ook echt niet meer bij. Zo’n setje is dus echt super makkelijk om mee te nemen, aangezien hij niet veel ruimte nodig heeft. Deze pocket set is €3,99!

De set bestaat uit:

 • Notitieboekje
 • 2 potloden
 • Fineliner
 • Puntenslijper
 • Washi tape
 • Gum

A5 notitieboek / Bullet journal

Ik ben gek op notitieboekjes en Bullet journals dus ook bij deze Bullet journal kon ik het niet laten om hem aan te schaffen. Het boekje ziet er super leuk en kleurrijk uit, en je hebt genoeg pagina’s waarin je je creativiteit kwijt kunt. Ik vraag me alleen af of dat de bladzijdes dik genoeg zijn. Je ziet namelijk snel dat fineliners doordrukken en dat zou natuurlijk zonde zijn. Deze Bullet journal kost maar €1,99!

Weekplanner

Als je zo chaotisch bent als ik, dan komt deze planner zeker van pas. In de planner heb je een weekoverzicht en kun je belangrijke dingen zoals afspraken in zetten. Of je kunt ervoor kiezen om er een to-do list van te maken waarop je de dingen zet die je per dag moet doen. Heel handig dus! En de planner ziet er, net als de rest van de collectie, weer onwijs mooi uit!

Rolstempels

Deze set bestaat uit drie verschillende rolstempels, met ieder een eigen kleur en eigen tekst. Super leuke item om je Bullet journal wat op te leuken. Zo geeft de roze rolstempel aan: To do… wat een makkelijke manier is om een to-do lijst te maken, de gele rolstempel geeft allemaal schattige doodles weer, en als laatst hebben we nog de blauwe rolstempel. Hierop staat geschreven: With a dreamer. Deze set kun je kopen voor €1,99.

Washi tape

Van Washi tape kan ik dus echt geen genoeg krijgen. Ik heb ze in allerlei soorten kleuren en maten en ze falen er nooit in om iets op te leuken. Washi tape ziet er super leuk uit in je Bullet Journal, en je kunt er eventuele foutjes mee bedekken. Hoe handig? Eén van de washi tapes, de breedste, staat vol met bolletjes. Dan heb je een gele washi tape met daarop planten, een roze washi tape met doodles, een dunne blauwe tape en als laatste heb je nog een witte met de tekst: ‘’A few of my favourite things’’

Slagletterset, hamer en bedels

Als laatste, en ook zeker niet het minst leuke, heb ik dan nog de slagletterset. Bij de eerste collectie van Diana had ik besloten om dit nog niet te kopen. Ik wilde eerst de rest even uittesten en ik vond het ook wat prijzig, vergeleken met de rest van de collectie. Nu ik weer voor de schappen stond bij de Kruidvat kon ik het toch niet laten en heb ik het uiteindelijk toch gekocht. De bedels hebben een mooie rosé-gouden kleuren welke matcht bij de rest van de stationery collectie. Ik kan in ieder geval niet wachten om dit eindelijk uit te gaan proberen! De hamer kostte €5,99, het slaglettersetje was €7,99 en als laatst hebben we nog de bedels, deze kostte €2,99.

En dat was alles wat ik van de collectie heb gekocht. Zoals ik eerder al zei kan ik niet wachten om alles te gaan gebruiken. De reden dat ik de bullet journaling set niet heb gekocht is omdat ik de 2017 variant heb kunnen bemachtigen. Het stickervel had ik nog super graag willen hebben maar deze hadden ze helaas niet bij de Kruidvat bij mij in de buurt. Maar ik ben in ieder geval erg blij met de nieuwe stationery items. Waarschijnlijk zullen jullie deze nog voorbij zien komen op mijn Instagram, vergeet me daarom dus niet te volgen!

Bedankt voor het lezen!

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.