web analytics
Finaste Sieraden Goud | Kortingscode 15% | Global-Writings.com
Fashion Home Global-Writings.com  

Sieraden van Finaste | 15% korting met deze kortingscode!

Zelf ben ik tegenwoordig helemaal fan van gouden sieraden. Regelmatig bestel ik nieuwe sieraden, en nu werd ik laatst benaderd door Finaste met de vraag of ze me wat sieraden op mochten sturen. Dat mag zeker! In dit artikel laat ik je de producten zien die ik heb ontvangen en vertel ik je meer over het merk en de kwaliteit!

Hoewel ik vroeger zwoor bij zilver, is dat nu helemaal omgeslagen naar goud. Al moet ik wel zeggen dat ik nog steeds zilveren oorbellen en zo af en toe zilveren ringen draag omdat ik ze zo mooi vind.

Wat ik me eigenlijk afvraag, vind jij dat goud en zilver door elkaar gedragen kan en mag worden? Ik vind zelf bijvoorbeeld dat dat best wel kan, zolang het maar niet door elkaar heen zit. Zo bedoel ik, zilveren en gouden armbandjes om dezelfde arm, gouden en zilveren ringen gemengd en of de twee verschillende varianten in kettingen door elkaar. Voor mij mag zilveren oorbellen met gouden kettingen dan weer wel, en gouden armbandjes bij zilveren ringen ook. Is dat gek? Ja, waarschijnlijk wel maar zo zit dat nu eenmaal in mijn hoofd.

Maar goed, dat is helemaal niet waar ik het in dit artikel over wil hebben. Waarover dan wel, vraag je je misschien af. Nou, een tijdje terug kreeg ik een ontzettend leuk pakketje binnen via de post en daar wil ik het in dit artikel met jullie over hebben. Het pakketje kwamen namelijk van een sieradenmerk genaamd Finaste, en van hen ontving ik maar liefst 3 toffe sieraden!   

Wat is Finaste? 

Finaste is een Nederlands merk dat een eigen atelier heeft in Nederland en daar zelf dus alles ontwerpt. Je kunt er allerlei soorten sieraden kopen, of je nu op zoek bent naar armbanden, oorbellen, kettingen of ringen. Je kunt kiezen uit zilveren of gouden sieraden en je kunt zelf je sieraden laten graveren! Dat heb ik zelf ook laten doen en de kwaliteit zie je er echt aan af. Maar goed, daar vertel ik jullie zometeen meer over. 

Buiten oorbellen, armbanden, kettingen en ringen, verkoopt Finaste ook haar accessoires, horloges, enkelbandjes én riemen! Je kan mij dus niet wijsmaken dat je niets leuks kunt vinden op hun website. 

Waarom Finaste?

Finaste is een leuk sieradenmerk voor ons studenten. Zo liggen de prijzen helemaal niet zo hoog en gaat het merk mee met de laatste trends. Ben je op een sieraad uitgekeken, dan kun je met een gerust hart een nieuwe armband, ketting of ring kopen omdat je weet dat je niet de hoofdprijs hebt betaald voor je vorige sieraad. Dat vind ik persoonlijk een heel groot pluspunt! 

Mijn 3 nieuwe items! 

Zoals ik al aangaf heb ik maar liefst drie verschillende sieraden mogen ontvangen van Finaste! Ik koos voor twee kettingen en een armbandje. De reden dat ik in dit geval voor een gegraveerd sieraad heb gekozen, is omdat ik wilde zien wat de kwaliteit daarvan was zodat ik weet of het voor jullie de moeite is om een sieraad te laten graveren. Daarbij heb ik ooit zo’n sieraad met de initialen van ons gezin cadeau gedaan aan mijn moeder, daarom besloot ik dit nu ook voor mezelf te doen. Wil jij je eigen ketting laten graveren? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Check daarom zeker even de website van Finaste. Maar wacht nog even met bestellen, want ik wil niets verklappen maar wie weet heb ik wel een leuke kortingscode voor je!  

Buiten de gegraveerde ketting koos ik een mooi setje van een armband en ketting die ik er zo gaaf vond uitzien op de website! De set is niet super opvallend, want dat hoeft niet van mij. Persoonlijk vind ik dat de twee items allebei makkelijk te combineren zijn met andere soorten armbanden en kettingen. Ik draag namelijk nooit maar één ketting of armband, maar combinaties van armbandjes en lagen van kettingen. Wil jij nou ook graag dit setje kopen, klik dan hier voor het kettinkje, en hier voor de armband. 

Allerlaatst: Een eigen kortingscode! 

En wat nog het allerleukste is van alles? Ik heb een persoonlijke kortingscode gekregen van Finaste waarvan jij gebruik kunt maken! Dus wil je graag 15% korting op een leuk nieuw sieraad? Waar wacht je dan nog op! Bij het afrekenen kun je de code BRITT15 invoeren en de korting wordt vanzelf in mindering gebracht! 

Welke van deze sieraden is jouw favoriet? En draag jij liever goud of zilver? Of misschien wel gewoon gemengd? Of rosé-goud, dat kan natuurlijk ook. Ik hoor het graag in de comments! 

Bedankt voor het lezen!

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. Lees voor meer informatie de disclaimer

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.