web analytics
Home Persoonlijk Global-Writings.com  

Persoonlijke update | Er gaan wat dingen veranderen

Ondertussen bestaat Global-Writings.com al ongeveer twee jaar en ik moet zeggen dat ik al vanaf het begin zoiets had van: Ik denk niet dat dit op deze manier gaat werken. Ik had namelijk een heel scala aan onderwerpen waarover ik wilde schrijven, en dat heb ik nog steeds, maar daardoor heb je niet echt een specifieke doelgroep waarop je je kunt richten. Want bijvoorbeeld Beauty en reizen zijn een rare combinatie.  Mensen die een wereldreis aan het maken zijn geven waarschijnlijk niets om die nieuwste mascara die pas is uitgekomen. En mensen die helemaal into make up zijn zullen niet zo snel een paar maanden erop uitgaan met alleen een backpack vol spullen.

En?

Daarom begon het vooral de laatste tijd weer steeds meer te kriebelen om iets te gaan veranderen. Ik wil alvast één ding duidelijk hebben: Gloal-Writings.com blijft gewoon bestaan en ik zal ook artikelen blijven plaatsen. Het enige wat gaat veranderen, is dat de reisartikelen van deze website gaan verdwijnen. Want raad eens? Ik heb een nieuwe website die zich alleen zal gaan richten op reizen! Ik heb namelijk al een aantal leuke reizen gemaakt en daarom leek het me leuk om alle kennis en tips in één blog bij elkaar te steken. Zo ben ik makkelijker te vinden, heb ik een duidelijkere doelgroep en houd ik die twee onderwerpen gescheiden, wat een stuk overzichtelijker is. Een win-win situatie dus!

Momenteel plaats ik twee keer per week een artikel op Global-Writings.com en ik hoop dat te kunnen gaan volhouden. Het is even wennen en ik moet er nog een beetje een weg in vinden om dadelijk twee websites te beheren in plaats van één. Daarnaast studeer ik nog full time én heb ik een bijbaan voor in de weekenden. Alvast mijn excuses dus als het een beetje rommelig gaat zijn maar ik doe mijn best en zal proberen het allemaal smooth te laten verlopen.

Wat kun je verwachten van mijn nieuwe website?

Zoals ik al zei wordt het een website die alleen is gericht op reizigers. Op Global-Writings.com deelde ik zowel tips, als reisverhalen en dat idee ga ik doorzetten naar mijn nieuwe website. Alle ervaringen die ik tijdens mijn reizen heb opgedaan, ga ik dan ook delen op deze nieuwe website. Foto’s, verslagen en tips voor restaurants, hostels, hotels en activiteiten.

Hoe heet de nieuwe website?

Dat blijft voor nu nog even een verrassing. Zo heb ik nog even de tijd om alles over te zetten en de website klaar te maken voor de start. Maar je wilt niet weten hoelang ik bezig ben geweest met het vinden van een naam. Er zijn denk ik wel vier maanden overheen gegaan voordat ik eindelijk een leuke, pakkende naam had die nog niet bezet was. Ik had echt een aantal hele leuke namen bedacht maar deze bleken allemaal al bezet te zijn. Maar misschien was dat maar goed ook, want de naam die ik nu heb ik vind ik nog het leukste van allemaal! Als de website online staat en jullie de naam weten, hoor ik graag wat jullie ervan vinden.

Verder zal er minimaal één maar hopelijk twee artikelen per week online komen op mijn nieuwe website. Maar het ligt er dus gewoon echt aan hoe het allemaal gaat verlopen met mijn school, werk én DailyDazzle.nl. Zoals ik al zei wordt dat gewoon even afwachten.

Wat moet er nog allemaal gebeuren?

Héél veel. De website moet nog worden gemaakt want ik heb voor nu alleen het domein. Nu gaat dit niet extreem lang duren aangezien WordPress mijn beste vriend is en ik daar wel mee overweg kan. Verder moet er nog een logo worden ontworpen, moeten alle blogposts nog worden overgezet en de afbeeldingen worden aangepast. Op alle afbeeldingen die op deze website staan, staat een watermerk van Global-Writings.com. Maar nu ik een andere website heb net een andere naam, zal  het watermerk ook moeten worden aangepast. Ook daar gaat wel even wat tijd inzitten maar hopelijk komt de website tegen December online! 

Bedankt voor het lezen en hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik ben!

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.