web analytics
Naked Heat palette Urban Decay - Dailydazzle.nl
Beauty Face Make-up Global-Writings.com  

Review | Urban Decay Heat palette

Hallo lieve lezers! Vandaag wil ik jullie bijpraten over een recente aankoop die ik heb gedaan. Een item die ik al een poosje op het oog had, eigenlijk als vanaf het moment dat hij uitkwam. De Naked Heat palette. En wauw, wat is hij mooi!

Naked Heat palette Urban Decay - Dailydazzle.nl

Naked palettes

Ongeveer een jaar geleden heb ik de Naked 3 palette gekocht, een aankoop waar ik zeker geen spijt van heb maar waarbij ik wel had gehoopt dat ik er meer gebruik van zou maken. Helaas gebruik ik deze palette te weinig, vooral omdat ik nooit zo heel veel make up draag. Alleen was ik meteen zo verliefd op de Heat palette dat ik hem toch echt wilde hebben.

Naked Heat palette Urban Decay - Dailydazzle.nl

Ici Paris

In de kast vond ik laatst gek genoeg nog twee ICI PARIS Gift cards. Dat kwam me toch even mooi uit want ondertussen heb ik al een aantal keren in de winkel gestaan, op het punt om het palette toch te kopen, maar toch vond ik het iedere keer te duur. De giftcards hebben me over de streep getrokken, aangezien ik op deze manier niet meer zoveel geld bij hoefde te leggen. Maar goed, jullie weten net zo goed als ik dat wanneer ik deze giftcards niet had gehad, ik even later toch weer in de winkel had gestaan om de Heat palette te kopen. Maar kom op, het zijn zo’n mooie herfstkleuren! Ik ben er in ieder geval zó blij mee! Ik heb hem sinds de dag dat ik hem heb gekocht ook gewoon iedere dag gedragen, ik ben er verliefd op.

Naked Heat palette Urban Decay - Dailydazzle.nl

Kwaliteit

De kleuren zijn super gepigmenteerd, wat zeker een pluspunt is en wat ik ook niet anders had verwacht. In dat soort dingen stelt Urban Decay je nooit teleur. Ze hebben altijd de mooiste kleuren, daarnaast zijn de kleuren ook mooi gepigmenteerd en blijven ze lang zitten. Zoals ik al zei zijn deze kleuren zóóó mooi voor de herfst. Ben ik de enige die alleen door dit palette al helemaal blij wordt?

Ik vind deze aankoop mijn geld meer dan waard en dit palette is zeker een aanrader. Jullie zullen hem waarschijnlijk nog vaak terug gaan zien op de Instagram van Global-Writings.com, en natuurlijk in een Monthly Favorites blogpost!

Bedankt voor het lezen!

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.