web analytics
MAC Soft & Gentle highlighter - DailyDazzle.nl
Beauty Face Make-up Global-Writings.com  

Review | MAC Soft & Gentle highlighter

Zoals ik in twee eerdere reviews al vertelde (de Sephora Rose face mask & de Sephora #lipstories lipstick) had ik aan het eind van mijn trip door Bali nog wat geld over. Dat besloot ik te spenderen in de Sephora, waar ik onder anderen de Soft & Gentle highlighter van MAC kocht. In dit artikel kom je erachter of dat dit product de moeite waard is.

Ik weet het, ik heb de highlighter nu ondertussen al een tijdje maar ik heb een periode gehad dat ik (bijna) geen highlighter droeg en dus kon ik er nog niet eerder een review over schrijven. Ondertussen heb ik het product goed kunnen testen en wil ik de review alsnog met jullie delen!

De verpakking

Ik denk dat we ondertussen allemaal wel weten hoe de verpakkingen van MAC-producten eruitzien; zwart, minimalistisch en luxueus. Op de achterkant van de verpakking kun je alle ingrediënten vinden, op de bovenkant vind je de naam van het product en op de voorkant vind je het soort product en de inhoud vinden. Oftewel: typisch MAC!

De inhoud, kleur & kwaliteit

Iedere highlighter uit de Mineralize skinfinish collectie heeft een inhoud van 10 gram. De highlighter geeft meer glans waardoor jouw look nog stralender wordt. De highlighter is daarnaast ook dermatologisch getest en geeft aan geen acné te veroorzaken. Dat is zeker een pluspunt aangezien mijn huid hier erg gevoelig voor is.

De Mineralize skinfinish collectie bestaat, naast Soft & Gentle, nog uit vier andere kleuren. Zo heb je een aantal donkerdere kleuren, lichtere kleuren, warmere kleuren en koelere kleuren. Soft & Gentle, de kleur die ik heb, zit er een beetje tussenin. Het is eigenlijk een beetje een peachy kleur, tussen het roze en bruine in. Een perfecte kleur die bij veel verschillende huidskleuren past!

Swatches

Swatches Soft & Gentle highlighter kleuren MAC | DailyDazzle.nl

Eindoordeel

Zoals ik al aangaf ben ik eigenlijk nog nooit teleurgesteld geweest in een product van MAC. De kwaliteit is goed, dat weet je van tevoren. Je betaalt er natuurlijk wel wat meer voor maar je krijgt er naar mijn mening wel kwaliteit voor terug. Ik ben ook weer super tevreden over deze highlighter. De kleur is precies goed voor mijn huidskleur, hij blijft makkelijk de hele dag zitten en hij is niet te overdreven. Ik vind het namelijk altijd zo verschrikkelijk als je bij iemand de highlighter al van een paar honderd meter ziet glanzen. De Soft & Gentle highlighter zie je, maar nooit te overdreven.

Het is een hele neutrale kleur waardoor hij eigenlijk voor alle huidskleuren geschikt is. De Soft & Gentle highlighter is erg licht, dus je voelt hem ook absoluut niet zitten. Daarnaast reageert mijn huid er ook niet op, wat bij veel producten wél het geval is.

Persoonlijk vind ik hem ook heel fijn om in de ooghoeken te doen bij een leuke oogmake-up look, om de look wat op te leuken. Regelmatig breng ik hem ook aan onder mijn wenkbrauwen om die wat te accentueren. Je kunt hem zelfs makkelijk gebruiken als lichte oogschaduw! Kortom: Je kunt er alle kanten mee op.

De highlighter blijft gemakkelijk de hele dag zitten, wat uiteraard superfijn is. Ik hoef me dan in ieder geval niet druk te maken dat ik de highlighter bij moet werken.

Ik heb al diverse highlighters geprobeerd maar over geen een van deze merken ben ik zo tevreden als over deze van MAC. Vandaar dat ik je hem ook zeker zou aanraden, al betaal je er wat meer voor. Anders moet je op zoek gaan naar een goede highlighter, waarbij je soms pas bij de vierde of vijfde highlighter geluk hebt. Bij MAC weet je gewoon dat je kwaliteit geleverd krijgt. Ik ben fan! Ik kan dan ook niet anders dan dit product 5 sterren te geven.

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

Deze highlighter kun je vinden op de website van Sephora, waar ik hem zelf heb gekocht. Of je kunt hem natuurlijk gewoon vinden op de website van MAC. Wil je exact dezelfde kleur als die ik heb? Klik dan hier. Ook kun je hem hier vinden, op de website van Douglas. Op alle genoemde websites kun je de highlighter vinden voor €32,50!

Bedankt voor het lezen!

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.