web analytics
Sephora Face Mask Review | DailyDazzle.nl
Beauty Face Skincare Global-Writings.com  

Review | Sephora Rose face mask

Tijdens mijn laatste dag in Bali had ik nog best veel Indonesisch geld over. Mijn vader vertelde me dat het geen zin had om dit geld mee naar huis te nemen omdat je er hier in Nederland niet veel voor krijgt. Daarom besloot ik dat het het beste was om het gewoon maar op te maken. En waar ging ik heen om dat te doen? Naar de Sephora! Hier kocht ik een aantal nieuwe beautyproducten, waaronder de Rose face mask van Sephora. In dit artikel vertel ik je of deze de moeite waard zijn!

De verpakking

De verpakking van de Rose face mask ziet er schattig uit. Hij heeft een donkerroze kleur en heeft best een aparte vorm. Hij is namelijk iets meer dan half rond. Op de voorkant van de verpakking staat een roos, zoals de naam van het masker ook al zegt. En op de achterkant kun je alle informatie vinden over het masker: de ingrediënten, een gebruiksaanwijzing (al hoef je geen universiteit te doen om te kunnen raden hoe je dit masker aan moet brengen) en het idee achter dit gezichtsmasker.

De inhoud & de kwaliteit

De face mask heeft een inhoud van 22 g. Maar wat doet het masker nou precies? Zoals het op de verpakking vermeld staat, zou het gezichtsmasker ervoor moeten zorgen dat je gezicht gehydrateerd blijft. Daarnaast laat hij je gezicht weer glanzen en zorgt het masker ervoor dat je huid er frisser en helderder uitziet.

Hoe werkt het?

  1. Vouw het masker open en haal de beschermlaag eraf
  2. Was je gezicht en breng het masker aan.
  3. Laat het gezichtsmasker 15 minuten zitten terwijl je je huid zachtjes masseert.

En daarna voelt je huid echt super zacht! Zodra je het masker aanbrengt en hem er vervolgens weer afhaalt voelt je huid ook gewoon een stuk frisser en fijner. Nu merk ik wel dat het echt een gezichtsmasker om jezelf een beetje op te frissen maar is het niet zo dat het onzuiverheden weghaalt of acne voorkomt. Dat moet je dus ook niet van dit masker verwachten!

Uiteraard zitten er vijf gaten in het masker. Twee voor je ogen, voor je neus en voor je mond. Want gewoon kunnen ademen met een masker op is wel net zo fijn, toch?

Eindoordeel

Zodra je het Rose face mask uit de verpakking haalt voelt het al superfijn aan. Hij ruikt heerlijk, is makkelijk aan te brengen en voelt waanzinnig fijn op je huid. Plus het is super satisfying om je gezicht te masseren met het gezichtsmasker op. Met het masker op zie je er wel uit als Scream, maarja.. Wie mooi wil zijn?

Zoals ik al zei is het echt een superfijn masker en het is ook niet zo dat je er de hoofdprijs voor betaald. Op de verpakking staat ook dat het voor de hydratatie en verfrissing van de huid is, wat ook echt werkt. Het is alleen al fantastisch dat zo’n masker ook echt doet wat het beloofd. Dat is voor mij dan ook zeker een reden om dit masker opnieuw te kopen wanneer ik de kans krijg!

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

Zoals je misschien al hebt geraden is dit gezichtsmasker van Sephora van hun eigen merk. Dit betekent dat de maskers ook alleen te verkrijgen zijn bij de Sephora. En laten we deze nou helaas geen in Nederland hebben.. Nu heb ik zelf het geluk dat ik niet zo ver van de Duitse grens af zit en hebben ze ook een Sephora in Düsseldorf. Daar ga ik dus zeker nog een keer op bezoek om een paar van deze maskers in te slaan want ze zijn écht fijn.

Nu zat ik op de website te kijken en zie ik dit gezichtsmasker er niet meer op staan. Ik verwacht wel dat deze snel terug in het assortiment komen. Als dat zo is, laat ik het jullie zeker weten! Ik heb deze op Bali gekocht en volgens mij was hij rond de drie euro maar pin me er niet op vast.

Meer skincare artikelen lezen waarin ik producten review? Klik dan hier.

Bedankt voor het lezen!

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.