web analytics
Nicki's Nude x MAC Lipstick - DailyDazzle.nl
Beauty Face Make-up Global-Writings.com  

Review | MAC x Nicki Minaj lipstick

Vandaag ga ik voor jullie de lipstick Nicki’s Nude uitproberen. Deze lipstick is het resultaat van een samenwerking tussen MAC en Nicki Minaj en ik wil hem al zo lang uitproberen. Ik heb namelijk nog genoeg lipsticks in mijn collectie. Maar toch kon ik het niet laten en heb ik hem uiteindelijk gekocht. De reden? Er zat een leuke korting op tijdens Cyber Monday en vandaag is hij dan eindelijk binnen gekomen!

De reden dat ik alleen Nicki’s Nude heb gekocht is omdat ik dacht dat The Pinkprint (de tweede lipstick uit Nicki’s collectie) bij mij te licht zou zijn. Vandaar dat ik vandaag alleen Nicki’s Nude aan jullie ga laten zien.

De verpakking

Persoonlijk vind ik de verpakking al onwijs mooi en was ik er meteen verliefd op, zonder überhaupt de lipstick uitgeprobeerd te hebben. Maar gelukkig is hij op je lippen net zo mooi als de verpakking!

Mijn mening

De lipsticks van MAC stellen me eigenlijk nooit teleur en gelukkig deze keer ook niet. Normaal gesproken draag ik eigenlijk altijd matte lipsticks dus het is voor mij wel in een keer heel anders om dan een glanzende lipstick op te hebben. Toch vind ik hem erg mooi en is de kleur niet te overdreven (wat ik ook niet had verwacht, aangezien het een nude is).

Net als alle andere MAC lipsticks blijft en goed en lang zitten (maar wel minder lang dan de matte lipsticks van MAC.) Wat me wel opvalt is dat deze lipstick tegelijkertijd verzorgend is. Zoals ik al zei draag ik normaal gesproken altijd matte lipsticks en je merkt echt dat deze je lippen erg uitdrogen. Het voelt dus echt fijn om een keer een verzorgende, hydraterende lipstick te hebben.

Rating

Prijs & verkrijgbaarheid 

Deze MAC x Nicki Minaj lipstick kost €19,50. Helaas kan ik hem momenteel niet meer online vinden, gezien deze review geschreven is in 2017. De lipstick zal MAC helaas niet meer in de collectie hebben.

Bedankt voor het lezen!

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.