web analytics
Mr. bright teeth whitening kit - Global-Writings.com
Beauty Face Skincare Global-Writings.com  

Review | Mr. Bright teeth whitening kit

Afgelopen week kwam mijn pakketje van Boozyshop eindelijk binnen! Ik heb een heel aantal spulletjes besteld maar waar ik het vandaag met jullie over wil gaan hebben, is de Mr. Bright teeth whitening kit. Er wordt gezegd dat het je tanden een stuk witter zou moeten maken in maar liefst 30 minuten. Maar werkt het ook echt?

Over de whitening kit

Dit is een set van €44,95 en bevat:

4 whitening gels

1 LED licht

Een gebitsbeschermer

Een opbergcase

Een instructieboek

Het is de bedoeling dat je de gel op de gebitsbeschermer doet. Het makkelijke is dat je het LED lampje als het ware in de gebitbeschermer kan klikken, waardoor je het lampje niet de hele tijd vast hoeft te houden. Je spuit de gel op de gebitschermer, doet hem in je mond, je drukt op het aan-knopje en daar gaat-ie dan.

Er wordt aangeraden om het lampje twee keer tien minuten (het lampje springt vanzelf uit na tien minuten) in je mond te hebben, maar je kunt het ook ophogen naar dertig of veertig minuten. Er wordt ook aangeraden om dit vijf dagen achter elkaar te doen voor het beste resultaat. Dan stop je een tijdje totdat je het gevoel hebt dat het weer nodig is om je tanden te bleken. Het is niet dat je het één keer kunt gebruiken en dat je tanden dan meteen een paar tinten witter zijn. Het heeft iets meer tijd nodig maar gelukkig zit erg genoeg gel in om er zeker twee keer vijf dagen mee te kunnen doen.

Werkt het ook echt?

Ik heb de teeth whitening kit van mr. Bright nu een aantal keren gebruikt en ik zie zelf wel wat verschil. Het verschil is niet extreem groot maar je kunt wel zien dat het een paar tintjes lichter is geworden. Helaas ben ik vergeten om foto’s te maken van mijn tanden, anders kon ik het verschil ook daadwerkelijk laten zien. Wel zit er een stripje bij waarop je de huidige kleur van je tanden kunt zien. Als je dit gewoon ergens noteert en je, nadat je vijf dagen de whitening kit hebt gebruikt, weer gaat kijken op welke kleur je dan zit, zie je ook meteen of het gewerkt heeft.

Voordat ik begon met het bleken van mijn tanden met de Mr. Bright kit, zat ik ongeveer op nummer 7. Nu, na vijf dagen gebruik te hebben gemaakt van de kit, zit ik op … Op de verpakking staat dat het slim is om het apparaatje twee keer tien minuten aan te zetten maar ik heb iedere keer 30 of 40 minuten gedaan. Maar ik verwacht wel dat hoe langer je het apparaatje aan hebt staan, hoe slechter het is voor je tanden.

Eindoordeel

Persoonlijk had ik meer van de kit verwacht dan wat het nu voor mij gedaan heeft. Zoals ik al zei zie je wel licht kleurverschil, maar het is niet zo extreem als dat ik had verwacht. En ik vind dat je toch nogal een bedrag betaalt voor de kit. Maar heb je nu al redelijk witte tanden maar je wilt ze toch nét iets lichter, dan is de kit misschien toch iets voor jou. Als je hier namelijk voor naar de tandarts gaat, betaal je minstens tweehonderd euro. Een bedrag wat ik er in ieder geval niet voor over heb. Maar goed, alle tinten die mijn tanden lichter zijn geworden zijn in ieder geval mooi meegenomen. Maar al met al is het voor mij dus wel een beetje een tegenvaller en ik zal de kit ook niet opnieuw aanschaffen.

Mr. bright teeth whitening kit - Global-Writings.com

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

Zoals ik al aangaf kost de Mr. Bright teeth whitening kit €44,95 en deze kun je op verschillende websites vinden. Zelf heb ik hem gekocht via Boozyshop, daar hebben ze hem zeker en dit is dan ook een betrouwbare website. Heb je interesse in de teeth whitening kit, dan kun je deze hier vinden.

Bedankt voor het lezen!

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.