web analytics
Melted Lipstick Too faced - DailyDazzle.nl
Beauty Face Make-up Global-Writings.com  

Review | Melted Matte lipstick Too Faced

Nog zo’n product waar iedereen helemaal enthousiast over is. Volgens mij is deze lipstick niet nog niet te verkrijgen in Nederland maar daar zal over niet al te lange tijd verandering in komen. Tijdens mijn reis door Nieuw-Zeeland besloot ik deze Melted Matte lipstick een kans te geven. Ik had hem namelijk al een aantal keer voorbij zien komen op Youtube en Instagram en ik vraag me dan altijd af waar die hype vandaag komt. Is het product echt zo goed als iedereen beweert? Daar gaan we snel achter komen!

De verpakking

De verpakking is alles wat ik zoek, alles wat ik mooi vind. De zijkanten zijn mat zwart, terwijl de voor- en achterkant mat roze zijn. Ik vind dat het daardoor een bepaald soort luxe uitstraalt. Daarbij zijn er glanzende gouden en zwarte accenten toegevoegd wat ervoor zorgt dat je wel verliefd moet worden op wat erin zit. Maar helaas gaat dat niet zo makkelijk. Wat het draait natuurlijk om het product. Lees daarom snel verder om erachter te komen wat ik van het product vind.

De inhoud, kleuren & kwaliteit

Qua Too faced lipstick collectie heb je veel keus. De collectie heet Melted Matte lipstick collectie, dus nu komt het misschien als een grote verrassing als ik zeg dat de collectie alleen maar matte lipsticks bevat. Ja, ik was ook in shock. Maar er is wel een redelijk groot aanbot aan kleuren. Zo heb je keus uit verschillende nudes, of kun je gaan voor een wat opvallendere en fellere kleur. Zelf ben ik helemaal weg van nudes, dus de kleur die ik heb aangeschaft is de kleur: Sell out. Een redelijke basic kleur die niet te veel opvalt. Hoewel de Stila lipstick, die ik laatst reviewde, wat meer naar het paars neigt, is deze lipstick wat roziger. Je ziet goed dat je een lipstick op hebt maar het is niet te opvallend. Oftewel: de perfecte kleur voor mij

Eindoordeel

Overal staat dat het hier om een long-lasting lipstick gaat die de hele dag blijft zitten. Voor mij was het daarom een tegenvaller toen ik mijn lipstick na een paar uur alweer moest bijwerken. Hoewel de kleur onwijs mooi is en het je lippen gelukkig niet uitdroogt, ookal is het een matte lipstick, vind ik het toch jammer dat hij niet lang blijft zitten.

Laatste testte ik een andere long-lasting lipstick van het merk Stila, welke wel de hele dag bleef zitten. Ben je op zoek naar zo’n lipstick, neem dan zeker even een kijkje bij het artikel waar ik mijn mening erover geef.

Hoewel ik eigenlijk over alles enthousiast ben: de verpakking, de uitgebreide collectie, de kleur die ik gekozen heb en het feit dat het je lippen niet uitdroogt, vind ik het toch onwijs jammer dat hij er zo snel af gaat. Zo bracht ik de lipstick rond half 11 ‘s ochtends aan en moest ik hem rond 1 uur al opnieuw aanbrengen. Dat is jammer want ik wil me geen zorgen hoeven maken dat mijn er nog maar half op zit. Zonde!

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

De Too Faced lipsticks zijn onder anderen te verkrijgen bij de Douglas voor twintig euro! Nu durf ik niet te zeggen of alle kleuren uit de collectie in Nederland te verkrijgen zijn maar ik ga ervan uit dat dit wel het geval is. De kleur Sell Out, die ik heb, is in ieder geval gewoon in Nederland te verkrijgen!

Meer artikelen lezen zoals deze? Klik dan hier.

Bedankt voor het lezen!

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.