web analytics
Sephora #lipstories golden gate - DailyDazzle.nl
Beauty Face Make-up Global-Writings.com  

Review | Matte Sephora #lipstories lipstick

Zoals ik al in mijn review over de Sephora Rose face mask vertelde, had ik tijdens mijn reis in Bali wat Indonesisch geld over. Daarom besloot ik op mijn laatste dag nog even een bezoekje te brengen aan de Sephora. Daar sloeg ik lekker wat make up in, onder anderen deze lipstick. Vandaag vertel ik jullie meer over de Sephora #lipstories lipstick!

De verpakking

De lipstick zelf zit bij aankoop niet in een doosje of iets dergelijks. Je krijgt de lipstick gewoon los mee. De lipstick die ik heb aangeschaft heeft een bordeaux rode kleur en daarop staat de Golden Gate bridge. De reden dat ik voor deze lipstick ging, is omdat ik een tijdje geleden in San Francisco ben geweest en dus ook de Golden Gate Bridge heb gezien! En daarnaast vond ik het een gewaagde maar mooie kleur die ik nog niet in mijn lipstickcollectie had!

Sephora #lipstories golden gate

De inhoud, kleur & kwaliteit

Iedere lipstick van de #lipstories collectie heeft een inhoud van 4 gram. Daarnaast heb je echt ongelooflijk veel keus qua kleuren en soorten lipsticks. Je hebt de matte lipsticks, iets waar ik fan van ben, crème lipsticks en zelfs metallic lipsticks! Nu heb ik kort geleden nog een metallic lipstick gekocht van MAC (toevallig ook op Bali) dus vandaar dat ik wederom voor een matte lipstick ben gegaan.

De kleur die ik heb gekozen heet Golden Gate en zoals ik al zei is het een bordeauxrode, matte kleur. Hou je nou niet zo van wat donkerdere kleuren op je lippen, dan heb je gelukkig ook nog genoeg andere mogelijkheden. In de #lipstories collectie kun je namelijk maar liefst VIJFTIG verschillende kleuren vinden. De kans dat er geen leuk kleurtje voor jou bij zit is dus erg klein.

Op de website kun je ook van iedere lipstick de ingrediënten zien. Dan weet je van tevoren dus ook precies waar je aan begint, voor het geval je allergisch voor bepaalde ingrediënten bent.

Zoals jullie ondertussen misschien wel weten vind ik het erg belangrijk dat een product lekker ruikt. En deze lipstick vind ik echt superlekker ruiken, wat een groot pluspunt is. Hij is makkelijk aan te brengen en persoonlijk vind ik de lipstick eigenlijk een combinatie van matte en crème. De lipstick droog je lippen niet uit en is super dekkend en mat. En vaak zie je bij matte lipstick dat ze je lippen helemaal uitdrogen. De structuur is kortom gewoon super comfortabel op je lippen!

Eindoordeel

Wat een fijne lipstick! Zoals ik al zei is het een gewaagde maar onwijs mooie kleur. De lipstick blijft lang zitten, ruikt lekker, droogt je lippen niet uit, is super dekkend en mat. En dat is eigenlijk alles wat ik zoek in een lipstick. En dan hebben we het nog niet eens over de prijs gehad!

Ik heb een redelijk grote collectie aan lipsticks en veel van die lipsticks zijn een stuk duurder en minder fijn dan deze lipstick. Zoek je dus een niet te dure lipstick die aan alle bovenstaande wensen voldoet, dan is dit de perfecte lipstick voor jou. Wanneer ik de kans krijg ga ik zeker nog een paar andere kleuren inslaan, zo tevreden ben ik over deze lipstick.

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

Zoals je misschien al hebt geraden is deze lipstick van Sephora van hun eigen merk. Dit betekent dat de lipsticks ook alleen te verkrijgen zijn bij de Sephora. En laten we deze nou helaas geen in Nederland hebben.. Nu heb ik zelf het geluk dat ik niet zo ver van de Duitse grens af zit en hebben ze ook een Sephora in Düsseldorf. Daar ga ik dus zeker nog een keer op bezoek om een paar van deze lipsticks in te slaan want ze zijn écht fijn.

Disclaimer: Dit is geen gesponsord bericht.

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.