web analytics
Brow amplicification - DailyDazzle.nl
Beauty Face Make-up Global-Writings.com  

Review | Makeup Revolution Brow Amplification

Een tijdje geleden probeerde ik de Makeup Revolution 144 matte eyeshadow palette uit (Als je dit artikel nog niet gelezen hebt, klik dan hier) en deze viel me wat tegen. Maar ik had tegelijkertijd ook de MakeUp Revolution Brow kit gekocht. Eerlijk gezegd was ik een beetje bang dat deze dan ook tegen zou gaan vallen, vandaar dat ik wat langer heb gewacht met het uitproberen van de kit. Uiteindelijk heb ik besloten MakeUp Revolution toch nog een kans te geven en ben ik de brow kit gaan uitproberen.

De Brow kit bestaat uit een aantal verschillende producten, namelijk:

  • Brow palette
  • Pro HD Eye brush
  • Pro HD Flay Eye brush
  • Brow enhancing cream

In de set zit dus in principe alles wat je nodig hebt om je wenkbrauwen in te kleuren. Zo heb je de verschillende kleuren om je wenkbrauwen, uiteraard, in te kleuren, en heb je ook nog een enhancing cream om te zorgen dat je wenkbrauwen de hele dag in model blijven. Er zitten twee fijne kwasten bij die erg makkelijk te gebruiken zijn, en zitten er in het palette ook nog kleuren voor onder je wenkbrauwen.

De kleuren

Je hebt een redelijk uitgebreide keus als het gaat om de kleuren in het palette. Zo heb je zes verschillende kleuren poeder, van redelijk licht tot erg donker, en heb je zes verschillende kleuren gel. En zit je exacte kleur er niet bij? Dan kun je heel makkelijk ook gewoon twee kleuren met elkaar mixen.

Verder heb je aan de rechterkant nog vier lichte kleuren. Eén hiervan is een poeder, de andere drie zijn allemaal gel. Deze vier kleuren zijn om te highlighten dus ook die komen goed van pas. Al lijkt het me niet dat je er daar vier van nodig hebt. Ook al zijn het net allemaal andere kleuren, eerlijk gezegd denk ik dat je aan één kleur ook genoeg had gehad. Dat is wel weer jammer want deze onnodige extra kleuren maken het palette gewoon een stuk groter. Maar verder ben ik heel erg tevreden over de kleuren!

De kwaliteit

Wat me opviel bij het oogschaduw palette van Makeup Revolution is dat de kleuren erg veel korrelen. Hierdoor raak je dus veel van je oogschaduw kwijt. Ik had verwacht dat het bij de brow kit ook het geval zou zijn maar ik kan met een opgelucht hart vertellen dat het bij de brow kit niet het geval is! De kleuren korrelen bijna niet, zijn makkelijk aan te brengen en je ziet de kleuren ook goed zitten. Door de enhancing cream blijven je wenkbrauwen er nog langer goed uitzien, en door de highlighters springer je wenkbrauwen er helemaal uit. Ik zeg niet dat dit het beste wenkbrauw palette ooit is, maar je mag zeker niet klagen. Je betaalt natuurlijk niet veel voor de kit dus je kunt ook geen topkwaliteit verwachten. Maar de kwaliteit is een stuk beter dan dat ik had verwacht.

Eindbeoordeling

De kit is in ieder geval een heel stuk groter dan dat ik had verwacht. Dit is wel onhandig als je hem ergens mee heen wilt nemen, hij neemt namelijk veel plek in beslag. Je doet de kit ook niet zomaar even in je toilettas, dat past niet. Verder ben ik aangenaam verrast en moet ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over de kit. Je betaalt niet veel voor de kit en zoals ik eerder al zei is het je geld meer dan waard. Het makkelijke is dat alles meteen in een pakket bij elkaar zit. Zo heb je alles wat je nodig hebt om je wenkbrauwen er onwijs mooi uit te laten zien.

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

Dit artikel is helaas nergens meer verkrijgbaar. Wel is er een vergelijkbare variant van hetzelfde merk. Ik verwacht dat de samenstelling van het product hetzelfde is dus dat de werking hetzelfde is. Deze kun je hier vinden en is momenteel in de aanbieding voor €7,59. Maar let dus wel op: Hij is iets anders dan de variant op deze foto!

Bedankt voor het lezen!

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.