web analytics
Balmain x L’oreal lipstick | Global-Writings.com
Beauty Face Make-up Global-Writings.com  

Review | Balmain x L’oreal lipstick

Bij Bol.com kocht ik laatst deze lipstick, die het resultaat is van een samenwerking tussen Balmain en L’oreal. En vandaag zal ik deze lipstick gaan reviewen, zodat jullie meteen te weten komen of het product je geld waard is!

De verpakking

Eén woord: Wauw. Persoonlijk hou ik erg veel van zwart in combinatie met goud omdat het kwaliteit uitstraalt. Daarnaast heb ik zo’n soort verpakking nog niet eerder gezien. Hij loopt namelijk schuin af en je kunt hem als het ware in elkaar klikken. Dat alles zorgt ervoor dat de lipstick er luxueus en dus over het algemeen wat duurder uit komt te zien dan dat hij daadwerkelijk is. Deze lipstick is nu namelijk hier(LINK) in de aanbieding voor maar €9,29!

L'or

De kleur

De kleur is zóóó gepigmenteerd! Je hoeft in principe maar één keer over je lippen heen te gaan en de kleur zit er goed op. De rode kleur ziet er op je lippen net zo goed uit als op de lipstick zelf, wat zeker een pluspunt is! Soms denk je namelijk dat een lipstick erg mooi is maar zodra je hem op doet valt hij toch tegen. Dat is hier in ieder geval niet het geval!

De kleur zelf is voor mijn doen wel wat opvallend, aangezien ik normaal gesproken meer richting de nude kleuren neig. Toch wilde ik een keer de gok wagen om een gewaagdere kleur te kopen maar ik weet nog niet of ik het mij mooi genoeg vind staan om de lipstick dagelijks te dragen. Het is dus nog maar de vraag of je me vaak met deze lipstick ziet lopen.

De kleur die ik heb gekocht is 355 Domination en dit is, zoals je op de afbeelding kunt zien, een felrode kleur. Zeker een uitdaging dus!

Eindbeoordeling

Zoals ik al zei vind ik de kleur die ik gekozen heb iets minder bij mij staan. Maar het feit dat ik meestal niet zo gewaagde kleuren draag, haalt niet weg dat de lipstick gewoon erg goed is! Hij is super gepigmenteerd, droogt je lippen niet uit en de verpakking straalt kwaliteit uit. De lipstick blijft over het algemeen wel wat minder lang zitten als je het gaat vergelijken met bijvoorbeeld een matte lipstick. Want omdat hij zo zacht aanvoelt op je lippen, vervaagt hij ook sneller. Dat is wat zonde maar voor mij geen reden om de lipstick niet te dragen. Ik zou dit product daarom ook zeker aanraden!

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

Deze L’oreal lipstick in samenwerking met Balmain kost momenteel 12,95. Heb je interesse in de lipstick, dan kun je deze hier kopen! Ook zijn er een aantal andere prachtige kleuren verkrijgbaar, mocht je rood te fel vinden.

Bedankt voor het lezen!

*Dit artikel bevat affiliate links. Dit houdt in dat, wanneer jij een product koopt via deze link, ik hiervoor een kleine vergoeding krijg. Dit kost jou overigens niets extra’s! Lees voor meer informatie de disclaimer.

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.