web analytics
Lash on Lash off voluminzing magnetic accent lashes Essence - DailyDazzle.nl
Beauty Face Make-up Global-Writings.com  

Review | Lash on Lash off magnetic lashes Essence

Voordat ik begin met wat meer over dit product te vertellen moet ik wel even eerlijk toegeven dat ik nog nooit van mijn leven nepwimpers heb gedragen. Een paar jaar geleden heb ik het weleens geprobeerd maar met die wimperlijm bleef het niet zitten, dus heb ik de moed opgegeven. Maar dit product is anders. De Lash on Lash off wimpers van Essence hoef je namelijk niet aan te brengen met lijm, maar zou met een magneet aan elkaar moeten klikken! Hoe gaaf is dat? Ik laat jullie vandaag weten of het ook echt werkt!

De verpakking

De verpakking heeft een normaal formaat en is zwart van kleur met een aantal paarse accenten. De bovenkant bevat transparant plastic zodat je de magnetische nepwimpers al kunt zien zitten. Op de zijkant kun je een gebruiksaanwijzing vinden waarbij in vier korte stappen wordt uitgelegd hoe je de wimpers aanbrengt. Nu heb je dit in principe niet echt nodig omdat het allemaal erg logisch is.

Wat ik wel grappig vind ik dat er op de zijkant van de verpakking in het Engels staat: Dit product bevat magneten. Vermijd contact met elektronische apparaten en creditcards. Want ik was van plan om mijn creditcard in mijn oog te duwen? Het is natuurlijk wel goed dat ze dat erop zetten maar ik vond het zelf gewoon erg grappig.

Ook op de achterkant van de verpakking kun je nogmaals de gebruiksaanwijzing vinden en ook de inhoud van de verpakking, namelijk: 2 x de “boven” wimper en 2 x de “onder” wimper. Verder ziet de verpakking en gewoon normaal uit.

De inhoud, kleur & kwaliteit

Zoals ik hierboven ook al zei bevat één set 2 x de “boven” wimper en 2 x de “onder” wimper. De kleur van de Lash on Lash off wimpers zijn gelukkig gewoon zwart, anders zou ik hem al niet graag dragen. Of ik zou hem natuurlijk met een heleboel mascara zwart kunnen maken. Dat hoeft nu gelukkig niet!

Eerder liet ik jullie al weten dat ik nog nooit nepwimpers heb gedragen. Over de kwaliteit durf ik niet zo goed te oordelen omdat ik niets heb om het mee te vergelijken. Je moet wel voorzichtig zijn met de wimpers omdat je ze anders uit elkaar trekt. Omdat er in de verpakking ook een magneetje zit moet je soms wat harder trekken om de wimper eraf te krijgen. Dat moet je echt voorzichtig doen anders trek je hem zo kapot.

Verder is de kwaliteit naar mijn mening gewoon redelijk goed voor de prijs die je betaalt. Daar valt niets van te zeggen! Alleen nu moeten we er nog achter komen of het ook mooi is wanneer ik de nepwimpers op hebben. Zijn ze makkelijk aan te brengen en blijven ze ook netjes zitten?

Eindoordeel

Ik moet eerlijk zeggen dat de Lash on Lash off nepwimpers iets minder makkelijk aan te brengen waren dan dat ik van tevoren had verwacht. De wimper bestaat uit twee delen. Eén daarvan moet je onder je wimpers houden en de ander boven je wimpers. Dan klikken de twee onderdelen vanzelf aan elkaar en zitten jouw eigen wimperharen er als het ware gewoon tussen geklemd. Het is erg moeilijk om de magneetjes precies op elkaar te krijgen. Daarbij moet je de wimpers ook op de goede plek op je oog aanbrengen. Soms zit de wimper tijdens het aanbrengen iets te veel naar het midden en moet hij meer naar de zijkant. Of je knippert per ongeluk een keer en dan moet je weer helemaal opnieuw beginnen omdat de wimper eraf valt. Na ongeveer drie pogingen was het me dan toch eindelijk gelukt om de wimpers aan te brengen! Maar daarbij geldt natuurlijk wel: oefening baart kunst.

Hoe zijn de wimpers als ze eenmaal goed zitten? Ik vind de wimpers niet vervelend zitten, ook al ben ik geen nepwimpers gewend. Maar wat het jammere aan deze wimpers is, is dat ze niet erg breed zijn. Daardoor zit de nepwimper maar op ongeveer de helft van mijn oog. Als je de nepwimpers dan op hebt, lijkt het net of de ene helft van je oog helemaal geen wimperharen heeft. Deze vallen gewoon niet op omdat de andere helft zo vol en zwart is.

Ik moet wel zeggen dat als de wimpers nu een stuk breder waren geweest waardoor ze precies op het gehele oog pasten, zou ik deze wimpers zeker aanraden. Nu ziet het er gewoon een beetje gek uit en dat is super zonde! Hopelijk komen ze daarom bij hun nieuwe collectie met een bredere magnetische wimper. Dan sta ik namelijk als eerste in de rij om deze aan te schaffen!

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

Deze magnetische nepwimpers zijn te verkrijgen bij zowel Kruidvat als Trekpleister. Ze liggen in de winkel voor €6,99!

Wil je nou graag meer artikelen lezen zoals deze? Klik dan hier om naar de beauty pagina te gaan, waar je een heleboel van dit soort artikelen kunt vinden!

Bedankt voor het lezen!

7 thoughts on “Review | Lash on Lash off magnetic lashes Essence

 1. Amina

  Wat een goede review Britt! Hoef ik ze vooralsnog niet te halen. Maar wat een uitvinding is het toch h

 2. Balou

  Zelf draag ik nooit nepwimpers, maar als ik ze zou dragen, ga ik denk ik toch voor het aanbrengen met lijm

 3. Manon

  Leuk dat budgetmerken hier nu ook mee komen. Jammer dat het dan weer gelijk net-niet is.

 4. Melissa

  Dit is iets waar ik niets van weet maar ook denk nooit zou kopen al helemaal niet magnetische

 5. Yousra Yasmine

  Oh ik was heel erg benieuwd naar de reveiuw van deze magnetic lashes. Wel jammer dat ze tegenvallen hihi

 6. Frederique

  eeeeh nee ik heb het ook nog nooit gedragen en ook al klinkt het ‘klikken’ goed zou ik het alsnog niet doen. Het is mij allemaal teveel moeite haha

 7. Neeltje | Thoughts in Style

  Ik vind nepwimpers altijd zo eng om op te doen, maar het ziet er altijd wel mooi uit 🙂

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.