web analytics
Smart Fusion lipstick kiko - DailyDazzle.nl
Beauty Face Make-up Global-Writings.com  

Review | Smart Fusion lipstick Kiko

Voor mijn verjaardag kreeg ik van Nicole onder anderen deze Kiko lipstick. Het gaat om de Smart Fusion lipstick, kleurnummer 405 Vintage Rose. Hier ben ik natuurlijk super blij mee want ik krijg nooit genoeg van lipsticks! En vandaag leek het me leuk om deze lipstick te reviewen en jullie daarmee te laten weten of ik enthousiast ben over dit product. Lees dus snel verder!

Verpakking

Ik denk dat we allemaal wel zien dat er niet zoveel tijd en moeite in de verpakking is gestoken. Maar tegelijkertijd moet je er wij bij stil staan dat je voor zo’n laag bedrag (€3,95) voor een lipstick, niet een super-de-luxe verpakking kunt krijgen. Zowel de verpakking als de lipstick zelf zijn gewoon zwart met verder geen speciale dingen erop of eraan. Kortom: de verpakking is wat simpel. Maar hey, als de lipstick goed is hoor je mij zeker niet klagen!

De kleur

Als je de lipstick ziet is de kleur erg mooi. Het is een soort paars/nude-achtige kleur. Niet te opvallend maar een erg mooie, neutrale kleur. Het is zo’n typische kleur voor als je wel iets op je lippen wil hebben maar geen zin hebt in iets fels. Of als je juist een drukke eye-look hebt, dat je voor een subtielere kleur op je lippen gaat. Zo’n lipstick moet je in ieder geval zeker één hebben in je collectie!

Eenmaal op de lippen viel deze kleur helaas wel wat tegen. Je ziet maar héél licht dat je een kleurtje op je lippen hebt. Je zou niet meteen zeggen dat ik een lipstick op heb. Ik moet wel zeggen dat de lipstick wel erg fijn aanvoelt op je lippen. Hij voelt verzorgend en verzachtend aan en het is wel erg fijn om toch iets op je lippen te hebben. Voor de extreme pigmentatie hoef je deze lipstick niet te kopen – dat geldt in ieder geval voor de door mij gekozen kleur. Of dit bij alle andere lipsticks uit de collectie geldt, durf ik niet te zeggen.

Eindoordeel

Deze lipstick kun je natuurlijk niet gaan vergelijken met merken als MAC of L’oreal. Ik merkte dat de kleur niet zo gepigmenteerd is op je lippen, wat ik natuurlijke zonde vind, maar als je gaat kijken naar de prijs die je voor zo’n lipstick betaalt, dan kun je ook geen waanzinnig goede kwaliteit verwachten. Wel moet ik zeggen dat hij erg fijn aanvoelt op je lippen. De lipstick blijft niet extreem lang zitten maar dat is voor mij ook zeker geen must. Zolang de kleur mooi is en hij fijn aanvoelt, ben ik blij.

Zoals ik eerder al zei moet je deze lipstick niet kopen voor de pigmentatie. Toch is hij wel een goede aanvulling op mijn collectie omdat hij niet te opvallend is en erg fijn aanvoelt. En de prijs-kwaliteit verhouding klopt wel. Maar zou ik het product aanraden? Daar twijfel ik een beetje over. Het ligt er ook aan waarnaar je precies op zoekt bent. Zoek je een fijne, wat minder opvallend lipstick dan zeg ik ja! Zoek je een kwalitatief goede en gepigmenteerde lipstick dan zou ik toch eerder gaan overstappen naar andere merken. Zo testte ik bijvoorbeeld deze lipstick van MAC in samenwerking met Nicki Minaj en deze L’oreal lipstick in samenwerking met Balmain!

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

Heb je interesse in deze lipstick van Kiko? Dan kun je de lipstick in allerlei verschillende kleuren hier vinden voor maar €3,99 dus sla zeker je slag!

Bedankt voor het lezen!

1 Comment

  1. Heidi

    Ik vind het een super mooie kleur..

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.