web analytics
StyleTone Beautybox | DailyDazzle.nl
Beauty Face Skincare Global-Writings.com  

Review | Hydro face mask – 120 hours of hydration

Een paar artikelen terug kon je lezen over de StyleTone box die ik had ontvangen. Daarbij legde ik je uit wat StyleTone precies is en wat er in de box van die maand zat. Een van die producten was de Hydro face mask. In het artikel van vandaag lees je wat ik van dit product vond, en of het je geld waard is. Heb je het artikel over de StyleTone box nog niet gelezen? Klik dan hier.

Zoals ik al zei zat er in de box dit gezichtsmasker en ik kon van tevoren niet wachten om hem te gaan testen. Het beloofd namelijk 120 uur hydratatie en dat leek me wel erg lang. Aan mij dus de taak om te testen of het product ook doet wat het beloofd. Op de achterkant van het gezichtsmasker staat zelfs dat het klinisch is bewezen dat de huid 120 uur gehydrateerd blijft! Maar of dat ook het geval is, lees je zometeen.

Belangrijkste voordelen:

? Verbetert de natuurlijke vochtretentieniveaus van uw huid
? Versterkt de effecten van alle hydratatie voor langdurige effecten
? Helpt bij anti-aging, langdurige hydratatie en een natuurlijke glans
?  Ontworpen om bij iedereen te passen – dit masker is opgedeeld in een boven- en ondergedeelte voor gebruiksgemak.

Gebruik:
1. Was en reinig je gezicht ter voorbereiding op het aanbrengen van je masker.

2. Verwijder de beschermende film aan beide zijden van het hydrogelmasker.

3. Breng beide delen van het masker op uw gezicht aan en strijk glad met de vingers voor een egaal oppervlak.

4. Laat het masker ongeveer 30 minuten intrekken, wrijf zachtjes het resterende product in de huid tot het is geabsorbeerd.

StyleTone beautybox | DailyDazzle.nl

Eindoordeel

Ondertussen weten jullie vast wel dat ik erg fan ben van gezichtsmaskers. En dan weten jullie ook, dat ik zelf een redelijk gevoelige huid heb dat regelmatig op bepaalde producten reageert.

De hydro face mask was makkelijk aan te brengen en is goed beschermd. Ik moet zeggen dat ik hem ook super lekker vind ruiken! Het masker bestaat uit twee delen waardoor hij makkelijker is aan te brengen. Zo heb je een gedeelte vanaf de neus naar boven en het andere gedeelte is (uiteraard) van onder je neus naar beneden. Hij voelt goed vochtig en zacht aan.

Toen ik hem eenmaal op had, viel het helaas toch tegen. Het maskertje was net iets te klein waardoor hij niet op je gehele gezicht past. En daarbij begon het binnen een halve minuut erg te prikken. Normaal gesproken moet je het masker minimaal 30 minuten op hebben. Dit heb ik niet volgehouden omdat ik merkte dat, als ik hem op zou houden, mijn huid daar waarschijnlijk op zou reageren. En ik heb geen zin in een acné-uitbarsting! Doordat het zo erg prikte, was het ook gewoon niet fijn om hem op te hebben.

Ik durf natuurlijk niet te oordelen hoe jouw huid op dit product reageert. Misschien heb je zelf niet zo’n gevoelige huid en vind jij hem super fijn! En misschien reageer jij, ook al heb je wel een gevoelige huid, er niet zo heftig op als dat mijn huid deed. Maar zoals je misschien wel kunt raden zou ik dit product zelf niet nog een keer kopen.

Doordat het zo prikte, heb ik het niet de volle 30 minuten volgehouden. Daarom durf ik ook niet te zeggen of dit maskertje je ook daadwerkelijk die 120 uur hydratatie geeft. Daar ga ik dus ook niet over oordelen.

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

Ik ben natuurlijk alsnog even op zoek gegaan naar winkels waar ze de Hydro face mask verkopen. Ik vond hem op de website van BeautyBay. Hier betaal je €8,95 voor het masker (dat is overigens de goedkoopste variant die ik kon vinden) en €3,95 verzendkosten. De andere websites waarop ik het masker heb gevonden, zijn allemaal Amerikaans of een stuk duurder met ook nog eens duurdere verzendkosten. Als je dan toch iets meer wilt betalen, dan zou ik het op de eigen website doen, namelijk hier.

Ik had natuurlijk gehoopt dat dit gezichtsmasker iets succesvoller zou zien, maar helaas. Ik vind het alleen al super tof om op deze manier nieuwe producten te testen. En helaas kunnen niet alle producten een succes zijn. Maar we gaan gewoon verder met het testen van een heleboel nieuwe producten!

Bedankt voor het lezen!

7 thoughts on “Review | Hydro face mask – 120 hours of hydration

 1. Esther

  Weet je misschien ook welke ingredi

 2. Marcelina de Boer - Walma

  Ik vind het ontzettend duur voor een zo’n masker. Helemaal als het niet helpt bij de gevoelige huid. Duurdere merken zouden beter moeten weten 😉 maar goed, hier leren wij ook weer van en ik denk ook dat jij dit masker niet snel meer zou kopen. Toch is het wel leuk idd om producten te blijven testen 🙂

 3. Saar

  Hier geen fan van gezichtsmaskers, net omwille van mijn gevoelige huid. Ik ga deze dus niet proberen 😉
  Fijn trouwens dat je zo’n eerlijke review schrijft!

 4. Wanda

  Ik ben gek op gezichtsmaskers, maar ik denk dat ik gezien je verhaal deze maar niet ga proberen!

 5. Saskia

  wel fijn dat je zo eerlijk bent. en wie weet, vinden mensen met een minder gevoelige huid dit juist een heel erg fijn makser.

 6. Debby | Barcelonamom.com

  Verfrissend om een eerlijk oordeel te lezen en jammer dat dit product niet bevallen is….

 7. Stephanie

  Ik heb nog nooit een gezichtsmasker gelegd. Maar ik heb het altijd wel eens willen proberen. Ik heb ook wel een heel gevoelige huid. Zeker in de winter! Ik ga eens een masker proberen in de zomer wanneer mijn huid niet tegen trekt.

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.