web analytics
Bamboo shot face mask Erborian | DailyDazzle.nl
Beauty Face Skincare Global-Writings.com  

Review | Erborian Bamboo shot mask

Een tijdje geleden kwam er een artikel online op mijn blog waarin ik jullie liet zien welke producten e zin de Blux box Christmas Edition te vinden waren. Dat waren een heleboel toffe producten, waaronder de Bamboo face mask van het merk Erborian. In dit artikel lees je wat ik van dit product vond en of het gezichtsmasker dan ook je geld waard is of niet. De laatste tijd ben ik steeds meer bezig met het testen van veel producten, waaronder veel gezichtsmaskers. Ik weet dus ondertussen wel een beetje wat ik werkt en wat niet en dus ben ik benieuwd of dit bamboe gezichtsmasker geslaagd zal zijn of niet. Zoals je misschien wel weet heb ik een gevoelige huid en kan het zijn dat mijn huid op producten als deze gaan reageren. Hopelijk is dat bij dit gezichtsmasker niet het geval maar we zullen zien!

Over met merk

Het merk Erborian, “Herbes d’Orient”, werd opgericht in 2007, met als doel: de krachten en texturen van ingrediënten combineren die geïnspireerd zijn op de Koreaanse traditie en op de Franse doeltreffendheid en know-how. Erborian is de fusie van deze twee expertises en zorgt voor een zichtbaar perfecte huid zoals in Korea, in slechts enkele stappen. Je kunt er diverse soorten producten vinden, zoals: reinigers, lotions, gezichtsverzorging, Pink Perfect Crème, CC Crème, BB Crème. De producten van Erborian hebben een zeer fijne textuur met gemicroniseerde emulsies die actieve ingrediënten uit geneeskrachtige Koreaanse planten bevatten.

De verpakking

Het gezichtsmasker zit in een fel groene verpakking, met als doel te laten zien dat het een plantaardig masker is, gok ik. Er staat ook een afbeelding van bamboe op, waaraan je meteen kunt zien wat voor soort masker het is. Verder staat er nog de naam, het soort masker, het merk en de inhoud op. Verder niet heel veel speciaals dus.

Op de achterkant staat verder nog wat extra informatie, zoals onder anderen hoe je het masker aan moet brengen en wat het doel is van het masker. Hierover lees je onder het kopje “Over het product” meer. Hetzelfde geldt voor de ingrediënten.

Over het product

Het Bamboo Shot Mask bevat een formule verrijkt met het Bamboo Waterlock-complex, gekend voor zijn hydraterende eigenschappen, en verfrist dankzij de structuur van gladde cellulosevezels die bijdraagt tot de verspreiding van de actieve bestanddelen. Voor resultaten vergelijkbaar met een serum werkt het Bamboo Shot Mask als een frisheidsconcentraat dat de huid onmiddellijk hydrateert en dag na dag voller maakt. Vanaf dat je het masker verwijdert, is het oncomfortabele gevoel weg, is je huid voller, zachter, soepeler en gehydrateerd. Daarbij is het masker dermatologisch getest.

 Gebruiksaanwijzing:

  • Het masker openvouwen en aanbrengen op de droge huid van het gelaat.
  • Contact met de ogen vermijden.
  • Laat het product ongeveer 15 minuten inwerken
  • Verwijder het masker
  • Masseer de restanten in met de vingertop.

Eindoordeel

Allereerst wil ik beginnen met te zeggen dat ik het maskertje echt super lekker vond ruiken. Veel maskertjes die ik tot nu toe heb getest vond ik niet mega lekker ruiken en dat vond ik bij deze in ieder geval wel het geval. Maar ja, het product moet natuurlijk ook werken.

Voordat ik dit maskertje aanbracht heb ik als eerste mijn gezicht goed gereinigd. Door het koude weer merk ik wel dat mijn huid een stuk droger is. Als je je afvraagt wat voor soort huid ik heb: ik heb droge huid maar tegelijkertijd een wat vettere T-zone. Mijn gezicht kan een maskertje als dit dus goed gebruiken, op de T-zone na dan.

Bij het product staat dat je het masker zo’n vijftien minuten moet laten zitten. Meestal ga ik, tijdens dat het maskertje op mijn gezicht zit, wat aan mijn website werken of lezen en daardoor laat ik hem vaker een stuk langer zitten. Ik heb het masker uiteindelijk zo’n dertig tot veertig minuten op gehad. Maar dan is het natuurlijk de vraag: Werkt het product? Ja, ik had het idee dat mijn huid veel zachter en gehydrateerd aanvoelde. Het product voedt je huid ook echt en geeft het een gezonde glans. Ik vind zelf namelijk dat mijn huid er vaak wat dof uitziet en dit masker helpt hier echt tegen.

Ik ben helemaal blij met het resultaat in ieder geval! Verder ben ik ook benieuwd naar andere producten uit de collectie van het merk Erborian. Ik denk namelijk dat dit echt wel goede producten zijn. Zodra ik meerdere producten heb gevonden en getest, zullen daarvan zeker een aantal review van verschijnen op mijn blog!

Het enige kleine nadeeltje vind ik wel dat zo’n masker toch wel prijzig is. Ik ben maar een studentje die niet veel te besteden heeft dus dan is zes euro voor zo’n masker best wel duur. Zeker omdat je hem maar één keer kunt gebruiken. Tegelijkertijd snap ik ook wel dat je voor een goed product ook een wat hogere prijs moet betalen. Zo’n product is je geld dan wel waard. Meer over de prijs en waar het masker te verkrijgen is, vind je onder het kopje “Prijs & Verkrijgbaarheid.”

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

Ik zag dat ze dit gezichtsmasker op verschillende websites verkopen. Hier kon ik hem het goedkoopst vinden. Daar is hij momenteel €5,85 in verband met een mooie korting van 10%. Ook hebben ze hem bij Ici Paris waar hij nu ook in de aanbieding is voor €6,57.

Bedankt voor het lezen!

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.