web analytics
GOODIEBOX November | DailyDazzle.nl
Beauty Face Skincare Global-Writings.com  

Review | Blaq Eye mask

In de Goodiebox van de maand November zat onder anderen dit oogmasker, samen met nog een aantal andere leuke producten. Heb je dat artikel nog niet gelezen? Klik dan hier. Ik kon niet wachten om dit product te proberen omdat ik zelf regelmatig donkere kringen onder mijn ogen heb. Het Blaq eye mask zou ervoor moeten zorgen dat donkere kringen verleden tijd zijn. Maar werkt het product ook echt? Daar gaan we het in dit artikel over hebben!

De verpakking

Ik vind de verpakking van dit oogmasker er eerlijk gezegd erg leuk uitzien. Het is simpel, zonder te veel overbodige informatie, en je kunt de eye pads al zitten. Ik vind het altijd wel fijn om een product al te kunnen zien zitten in de verpakking, zodat je weet waar je aan begint. Is dat raar?

De inhoud, kleur & kwaliteit

Zoals ik al zei zou dit product moeten zorgen dat je na een avondje stappen, weinig slaap en te veel alcohol, de wallen kunt laten verdwijnen. Het met hyaluronzuur doordrenkte eye pad vult en hydrateert de huid. Daardoor wordt de huid onder jouw ogen ontgift en gaat je huid weer stralen. En dat wil ik maar al te graag eens meemaken! Aangezien ik zelf ook weleens last heb van wallen door te weinig slaap.

TIPS

  • Reinig de huid en de ogen en verwijder de film voordat u het masker voorzichtig een halve centimeter onder elk oog aanbrengt
  • Laat het oogmasker 10-15 minuten inwerken, voordat u het voorzichtig afbladdert
  • Voor de beste resultaten, aanbevolen gebruik tweemaal per week

De voordelen

GEACTIVEERDE HOUTSKOOL
Geactiveerde houtskool neemt snel extra olie op om de huid gematificeerd en vlekvrij te houden.

HYALURONZUUR
Hyaluronzuur heeft het grootste vermogen om vocht uit vrijwel alles te herstellen, het bevat bijna 1000 keer zijn gewicht in water!

CRUELTY-FREE
100% cruelty-free Blaq Oogmasker

De ingrediënten

Water, glycerine, hyaluronzuur, koolstof (actieve kool), xanthaangom, chondrus crispus poeder, glucomannaan, algine, citroenzuur, kaliumchloride, kaliumcitraat, fenoxyethanol, diazolidinylureum, joodpropynylbutylcarbamaat, parfum.

Eindoordeel

Bij de tips staat dat je het Blaq Eye Mask twee keer per week moet gebruiken en helaas had ik maar één verpakking. Ik houd dus rekening met de verschillen die ik voelde nadat ik het masker één keer heb gebruikt. Het resultaat kan na vaker gebruik natuurlijk ook anders zijn.

Dit was de eerste keer dat ik zo’n soort oogmasker heb gebruikt en ik moet zeggen dat ik het wel heel fijn vond! Dit oogmasker voelde erg zacht, koel en comfortabel aan op de ogen. Mijn huid gaf geen reactie op het product, wat ook al een goed teken is. Zoals je misschien wel weet heb ik een redelijk gevoelige huid waardoor mijn huid niet alle producten kan verdragen. Aan welk(e) ingrediënt(en) dit ligt, weet ik niet. Maar het goede nieuws is in ieder geval dat mijn huid hier niet negatief op reageerde!

Nadat ik het masker tussen de 10-15 minuten op heb gehad, was ik natuurlijk super benieuwd naar het resultaat. Helaas viel dit voor mij tegen. Ik had namelijk niet echt het idee dat het nou iets gedaan had. Misschien dat de huid onder mijn ogen iets meer gehydrateerd was, en daardoor meer glansde. Maar het haalde mijn wallen zeker niet weg of vervaagde mijn wallen ook niet.

Het goede nieuws is dan weer wel dat het product niet helemaal verspilling is van je geld. Hij maakt een van zijn beloftes wel waar, namelijk dat je huid meer gehydrateerd aanvoelt. Dat idee had ik namelijk wel. Al duurde dat ook niet heel lang. Na twee dagen was die glans helaas alweer verdwenen. Ik heb natuurlijk wel een andere huid als dat jij hebt, dus misschien werkt dit product voor jou wel langer!

Ik vind het wel erg jammer dat de donkere kringen niet verdwijnen/vervagen. Dat had ik namelijk heel graag zien gebeuren. Maar helaas mocht het niet zo zijn. Zoals ik eerder al zei kan het natuurlijk wel zijn dat het na langer gebruik wel effect heeft, dat de wallen dan wel verminderen. Maar aangezien ik maar één tester had, kan ik daar helaas geen antwoord op geven. Het was in ieder geval wel een fijn product om op je ogen te hebben. Ik vond het wel rustgevend werken, eigenlijk. En hij rook lekker! Maar al met al doet het product helaas niet 100% wat het beloofd.

Rating

Prijs & Verkrijgbaarheid

Hier zag ik dat ze het Blaq Eye Mask verkopen. Dit is alleen geen Nederlandse site, waardoor je waarschijnlijk nog een redelijk bedrag aan verzendkosten moet betalen. Voor een setje van 5 gezichtsmasker betaal je overigens €32,- (exclusief verzendkosten) dus dat vind ik wel aan de dure kant. Als het product doet wat het beloofd zou ik er nog wel zo’n bedrag voor over hebben, maar aangezien dat niet het geval is vind ik het wat duur.

Ik heb het gezichtsmasker verder ook niet op andere Nederlandse sites kunnen vinden. Zodra dit het geval is, zal ik de link alsnog even aan dit artikel toevoegen. Voor het geval je dit product tóch graag een kans wilt geven!

Helaas pakte het Blaq Eye Mask voor mij niet zo goed uit als dat ik had gehoopt. Maar natuurlijk test ik een heleboel producten en ze kunnen niet allemaal even goed werken/bij mijn huid passen! We gaan dus gewoon weer door met het testen en reviewen van nieuwe producten!

Bedankt voor het lezen!

1 Comment

  1. Eanythingindian

    Thanks.

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.