web analytics
Better than sex mascara - Global-Writings.com
Beauty Face Make-up Global-Writings.com  

Review | Too Faced – Better than Sex mascara

Ik weet het, iedereen is helemaal hyped over deze mascara. And girl, I’ve got your back. Ik test namelijk deze mascara en geef je mijn eerlijke mening erover. Het kan zijn dat dit product populair is maar is hij ook echt zo goed als iedereen beweert? Ik test het voor je!

De verpakking

Het doosje waarin de Better than Sex mascara verpakt zit, ziet er gewoon normaal uit. Naar mijn mening neemt hij wel redelijk veel plaats in beslag doordat er aan de zijkant nog een stuk karton zit.

Verder ziet de verpakking er wel gewoon verzorgd uit. Hij heeft een roze, glanzende kleur en de tekst op de verpakking is goud en zwart. Naar mijn mening ziet het er erg verzorgd uit maar zoals ik al zei neemt hij wel wat meer ruimte in beslag in je toilettas.

De mascara zelf ziet er echt onwijs mooi en luxueus uit. Het gaat een soort metallic roze omhulsel met daarin de naam van het product gegraveerd. De mascara is wat aan de zware kant maar het is niet vervelend. Ik vind juist dat het op deze manier wat duurder en luxer overkomt. Zeker mooi voor het oog!

De inhoud/de kleuren/de kwaliteit

De Better than sex collectie bestaat uit twee verschillende mascaras. Ze hebben eigenlijk hetzelfde effect maar de ene is waterproof, terwijl de andere dit niet is. Mijn keus is gevallen op de gewone mascara omdat ik regelmatig hoor dat een waterproof mascara slecht is voor je wimpers.  Dit is het geval omdat hij er natuurlijk moeilijker af gaat, waardoor de kans groter is dat je er wimpers uittrekt. Dit wil ik natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen, vandaar dat ik voor de gewone Better Than Sex mascara ben gegaan.

Eindoordeel

De mascara blijft de hele dag mooi op je wimpers zitten en is er ook makkelijk af te halen. Hierdoor hoef je niet in gevecht te gaan met de mascara op je wimpers, waardoor er weer een aantal wimpers sneuvelen. Nee nee, niet bij deze mascara!

Als het regent en je gaat in je ogen wrijven dan is deze mascara wel een gevaar. Want ja, hij gaat er makkelijk af maar dat betekent dus ook dat je allemaal vegen krijgt in je gezicht als je in je ogen gaat wrijven met natte handen/wimpers. Ben je iemand die dit snel doet, dan zou ik voor jou eerder aanraden om voor de waterproof mascara te gaan. Het is dus ook geen slim plan om met deze mascara te gaan zwemmen maar dat begreep je zelf waarschijnlijk wel, haha! Dat kan namelijk bij geen een mascara die niet waterproof is.

Vaak heb ik er ook last van dat mascara afgeeft of een klein beetje uitloopt waardoor het aan het eind van de dag overal zit,  behalve op mijn wimpers. Gelukkig is dat bij deze mascara niet het geval en je snapt dus wel dat ik daar erg blij mee ben. Ik vind de Better Than Sex mascara zeker een aanrader en ik snap helemaal waar de hype rond deze mascara vandaan komt!

Rating

Prijs & verkrijgbaarheid

Tegenwoordig kun je Too Faced gewoon halen bij de Douglas in Nederland. En je wilt niet weten hoe blij ik daarmee ben! Nog niet alle producten zijn te verkrijgen in Nederland, maar gelukkig deze mascara wel! Hij kost €23,45 dus daar valt niks van te zeggen. Koop je een fatsoenlijke mascara bij Kruidvat van het merk Max factor, Maybelline of L’oreal dan ben je ook al snel tussen de vijftien en twintig euro kwijt. En dan denk ik dat je, wanneer je een paar euro meer betaalt, toch net een wat betere mascara hebt.

Mocht je interesse hebben, dan kun je de mascara onder anderen hier vinden. Heb je interesse in een budgetvriendelijke mascara, klik dan hier, of ben je op zoek naar een waterproof mascara? Klik dan hier.

Bedankt voor het lezen!

1 Comment

  1. Nicole

    Ik zou hem alleen al kopen om het design en die tekst die erop staat. Beetje humor mag je make-up toch wel hebben vind ik.

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.