web analytics
Oriflame haul | Wat ik kocht - DailyDazzle.nl
Beauty Face Make-up Global-Writings.com  

Oriflame haul | Wat ik kocht

Ongeveer een weekje geleden heb ik bij een vriendin thuis een Oriflame party gehad. Dit was heel gezellig en ik heb er ook veel nieuwe dingen geleerd. Natuurlijk kon ik het niet laten om een heel aantal producten te bestellen dus die wil ik vandaag met jullie delen.

De producten die ik aan jullie ga laten zien heb ik zelf nog niet getest alleen wil ik ze toch vast aan jullie laten zien. Laat even weten in de comments over welke producten jullie zeker een review willen zien!

The one – Illuskin Face primer

Als eerste heb ik deze primer uitgekozen. Zoals jullie misschien wel weten draag ik niet zo heel veel make up en heb ik ook nog nooit eerder gebruik gemaakt van een primer. Toch werd me op de Oriflame party me aangeraden om dit wel te gaan doen op het moment dat ik foundation draag. Deze primer heb ik gekocht voor  €14,- en bevat 30 ml.

Oriflame make-up haul - DailyDazzle.nl

The one – Contouring kit

Het komt nu natuurlijk ook niet meer als een verrassing als ik zeg dat ik mijn gezicht dus ook nooit contour. Ik heb dit wel eens gedaan alleen heb ik nooit zoiets als dit daarvoor gekocht. Daarom ben ik ook heel benieuwd naar deze contouring kit en of ik hem ook daadwerkelijk veel ga gebruiken.

Hij is verdeeld in drie verschillende kleuren. De eerste kleur is de bronzer, de tweede kleur een highlighter en de derde kleur is een blush. Deze kit heb ik gekocht in een aanbieding. Eerst was hij €25,- maar ik heb hem voor €14,99 gekocht. Deze aanbieding geldt op het moment trouwens nog steeds!

Oriflame make-up haul - DailyDazzle.nl

Professional Fan Powder Brush

Bij een contouring kit hoort natuurlijk een bijbehorende kwast. Deze kwast is bedoelt om heel licht poeder (bijvoorbeeld highlighter) aan te brengen of overtollig poeder te verwijderen. Deze kwast kost normaal gesproken €6,- maar ik heb hem gekocht voor €3,99 en ook deze is momenteel nog steeds in de aanbieding!

Oriflame make-up haul - DailyDazzle.nl

Giordani Gold – Double ended brow pencil

Naar dit wenkbrauwpotlood ben ik echt heel erg benieuwd. Ik heb al meerdere wenkbrauwpotloden gehad alleen over geen van hen ben ik echt heel tevreden. Door sommige wenkbrauwpotloden leken mijn wenkbrauwen groen uitgeslagen, andere producten werkte niet eens, of ik had weer eens een product uitgekozen wat niet eens de goede kleur was. Ik hoop daarom dus echt dat dit wenkbrauwpotlood wel gaat bevallen. Ik heb deze gekocht voor €11,99 want deze was in de aanbieding. Normaal gesproken is hij €17,- dus dat was weer mooi meegenomen.

Dit wenkbrauwpotlood is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Ik heb redelijk donkere wenkbrauwen dus ik heb de bruine kleur maar er is ook een potloodje voor lichtere wenkbrauwen. Deze kun je ook gewoon terugvinden op de site.

Giordani Gold – Age defying foundation

Dan heb ik nog deze foundation gekocht. Deze heeft een sun protection factor van 8, dus is je gezicht tegelijkertijd ook beschermd tegen de zon. Dit is een flesje van 30 ml waarvoor ik €19,99 heb betaald. Normaal gesproken betaal je hier €29,- voor.

Ik heb een redelijk lichte huid dus ik ben gegaan voor de kleur Natural Beige maar er zijn nog vier andere kleuren beschikbaar. Ik ben heel benieuwd of deze foundation goed gaat dekken en of mijn huid er niet een stuk slechter door wordt. Momenteel gebruik ik de foundation van Chanel en deze is op waterbasis, dus is niet slecht voor je huid. Het enige nadeel aan deze foundation is dat hij erg prijzig is (€45,-). Vandaar dat ik de Giordani Gold foundation een kans ga geven, deze is namelijk een stuk goedkoper. Hierover ga ik dus zeker een review schrijven.

Oriflame make-up haul - DailyDazzle.nl

Oriflame Wellnesspack woman

Van dit product heb ik ook hele hoge verwachtingen. Maar wat is het precies? Per dag moet je vier pilletjes slikken die ervoor zorgen dat je alle voedingsstoffen binnen krijgt die je iedere dag nodig hebt. Eén van de tabletten is een vitamine tablet, één tablet heet Swedish Beauty complex plus dus ik verwacht dat deze bedoelt is voor de verbetering van de huid, en als laatste heb je nog twee Omega 3 tabletten. Dit pakje kostte €35,- en hier zat verder geen korting op. Wel krijg je één wellnesspack gratis op het moment dat je er drie besteld. Over deze wellnesspack ga ik trouwens zeker een review schrijven om jullie te laten weten of het ook echt doet wat het beloofd.  

Waar is het goed voor?

  • Huid: verbeterd vochtgehalte en elasticiteit, verminderde UV-schade en rimpels en daarnaast is mij verteld dat het ook goed zou moeten werken tegen acné.
  • Vitaliteit: verminderde vermoeidheid.
  • Immuunsysteem: verbeterde weerstand, minder ontstekingen.
  • Hart: verbeterde hartgezondheid en cholesterolgehalte.
  • Spieren & gewrichten: verbeterde kracht en uithoudingsvermogen, minder ontstekingen en pijn.
  • Zicht: betere UV-bescherming, minder vermoeide ogen.
Oriflame make-up haul - DailyDazzle.nl

Oriflame dream cream

Deze schattige tube heb ik gratis bij de bestelling gekregen. Ik ben er alleen nog niet achter wat het precies is. Waarschijnlijk is het een handcrème of iets dergelijks want op de website valt het namelijk onder Body verzorging, dus daar gaan we maar vanuit. Hij ruikt in ieder geval heel erg lekker! Als je deze tube zelf wilt bestellen, dan kost deze €4,95 dus dat valt heel erg mee.

Oriflame make-up haul - DailyDazzle.nl

Lattice toiletry bag

Als allerlaatste wil ik jullie nog deze toilettas laten zien. Ik vind hem er niet alleen mega leuk uitzien, hij is ook nog eens super handig. Aan de binnenkant heb je twee grote opbergvakken, plus een vakje om je make-up kwasten veilig in op te bergen. Ik weet zeker dat ik deze toilettas erg veel ga gebruiken. Deze kreeg ik er trouwens voor maar €10,- bij omdat ik een bestelling had boven de €30,-. Wil je hem los bestellen bij Oriflame dan kost deze €33,99 wat wel wat aan de hoge kant is alleen het is echt de moeite waard. Ik vind hem zó mooi!

Oriflame make-up haul - Global-Writings.com

Dat was het weer voor vandaag! Zoals ik aan het begin van dit artikel ook al zei; laat even weten in de comments van welk(e) product(en) je een review wilt zien dan ga ik daar zeker voor zorgen.

Bedankt voor het lezen!

1 Comment

  1. Nicole

    Ik heb die “Contouring kit” ook. Draag niet heel veel makeup maar bij een feestje of speciale gelegenheid is hij heel fijn.

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.