web analytics
Goodiebox September Recharge | DailyDazzle.nl
Beauty Body Face Hair Skincare Global-Writings.com  

Goodiebox Augustus 2019 | Recharge

Een nieuwe maand betekent ook in Augustus weer een nieuwe goodiebox. Het thema van deze maand? Recharge! I need that en ik denk dat dat voor veel van jullie ook geldt. Dus kom maar op met die producten! Maar eerst: waarom precies dit thema?

Laad je jezelf net zo vaak op als je telefoon? Het lijkt wel alsof ‘druk’ vandaag de dag het standaard antwoord is op de vraag: hoe gaat het? We zijn thuis druk, we werken hard, we sporten, willen vriendinnen zien en checken tussendoor onze social media om niets te missen. We willen van alles, maar vergeten dat onze eigen batterij ook opgeladen moet worden.

Goodiebox daagt je deze maand uit om de pauzeknop in te drukken en bewust stil te staan om (weer) op te laden. Om je daarbij te helpen vind je in deze box vijf heerlijke goodies die je zintuigen zullen prikkelen. Proef de snoepjes die je haar laten groeien, ruik de geur die doet denken aan champagne, voel die zachte beautyshot op je huid en luister ondertussen naar de Podcast die Goodiebox speciaal voor jou heeft gemaakt. Recharge! Niet alleen deze laatste weken van de zomer, maar ook na de vakantie wanneer je weer de neiging hebt om 200 km/u te gaan. Jij bent degene die in charge is… en dat is precies hoe Goodiebox je het liefste ziet!

Laten we nu maar snel gaan kijken welke items er in de Recharge box te vinden zijn!

Fulgent world glazen nagelvijl

Helaas kan ik dit product niet meer aan jullie laten zien want voordat ik het wist had ik de vijl al laten vallen. En je raadt het waarschijnlijk al: omdat het een glazen vijl was, viel hij kapot. Niet helemaal handig want nu heb ik er niet eens een leuke foto van kunnen maken. Niet dat vijlen er zo super speciaal uitzien maar deze was echt wel leuk. Volgende keer beter!

Zarkoperfume pink molecule 090.09 | €17,46

Het parfum van Zarkoperfume is net als roze champagne: fruitig en warm maar tegelijkertijd fris. Je voelt gewoon de sprankelende frisheid achter de intense en sensuele noten. De moleculen in dit parfum hebben een soort 3D effect die de beleving van de geur nog dieper en intenser maken. Magisch!

Helaas is de geur niet helemaal mijn ding. Hij is een tikkeltje te sterk to my liking. Maar het is wel een handig flesje om zomaar even in je tas te gooien als je een lange dag hebt op het werk of wat dan ook. Hij neemt niet veel ruimte in beslag en je kunt hem altijd even opsprayen tijdens een touch up. Hopelijk kan ik hier een van mijn vriendinnen blij mee maken want de geur is het voor mij helaas niet.

Hairlust Hair growth formula gummies | €32,95

Tegenwoordig zijn producten als deze helemaal een trend. Weet je nog dat drama met James Charles en Tati? Daar doen snoepjes als deze me aan denken. Ik wil heel graag dat het werkt maar ik geloof niet echt dat het daadwerkelijk iets doet. Ik zal ze gaan testen maar ik heb er een hard hoofd in. Stel het werkt en je haren gaan er inderdaad van groeien, gaat je haar dan niet overal op je lichaam groeien. En dat hoeft nou ook weer niet.. Maar goed, over een maand weten we of de snoepjes hebben gewerkt. Als dat het geval is dan zullen jullie dit zeker terugzien op mijn website.

Beaver professional Cherry Blossom Shampoo

Een absolute allrounder. Deze shampoo brengt je hoofdhuid en je coupe in balans. Hoe? Het vernieuwt en hydrateert het haar. Ideaal voor als je nog meer volume en glans wilt geven aan je geliefde lokken (dat willen we toch allemaal?). De mooie verpakking en de romantische geur van kersenbloesem betoveren je badkamer.

Laatst zat ik een paar dagen in Engeland en omdat ik deze shampoo net binnen had gekregen in de Recharge box en het een redelijk klein flesje is, besloot ik deze mee te nemen. Mijn haren roken daarna heerlijk en het zat ook verrassend mooi. Ik denk dat ik deze shampoo nog wel eens zou kunnen bestellen als deze op is.

Minetan violet everyday | €24,95

Hou die mooie zomerse teint vast. De ondertoon van deze mousse is violet om een oranje resultaat te voorkomen. Dit vind ik echt een heel leuk item want hoewel ik dit soort dingen nooit gebruik, wil ik dat wel heel graag. Je ziet alleen vaak dat producten als deze redelijk prijzig zijn. Daarnaast ben ik ook wel heel bang dat het een oranje uitslaat. Hier staat gelukkig specifiek dat dat niet gebeurd dus dan durf ik het wel aan. Zo kun je in de winter toch nog een beetje je zomer glow behouden. Ik kan niet wachten om dit product te testen!

Hoe werkt het?

Voor de mooiste, rijkste kleurverdieping en hydratatie breng je hem dagelijks aan op een schone, droge huid. De golden glow ontwikkelt zich geleidelijk. Niet vergeten je handen te wassen.

Hoewel ik wel heel blij ben met de shampoo en de tanner vind ik dat de Recharge box deze maand niet zo heel speciaal was. Zoals ik al zei liet ik de vijl al vrij snel kapot vallen, ik heb een hard hoofd als het gaat om de snoepjes en de parfum vind ik gewoonweg niet lekker ruiken. Misschien dat ik er een van mijn vriendinnen blij mee kan maken want het is gewoon een kwestie van smaak en het is gewoon niet helemaal mijn ding. Veel te zoet! Ik had overigens ook het idee dat deze box niet zoveel waard was vergeleken met de vorige boxen. Maar toch zat de waarde van de box van deze maand op €77,00 en meestal zitten de boxen wel rond dat bedrag. Ik denk gewoon dat ik het de producten gewoon niet echt waard vond. Normaal gesproken heb je ook meer fullsize producten.

Natuurlijk kunnen niet alle boxen even leuk zijn en daarom vind ik het ook helemaal niet erg dat dit een keer voor komt. Ik ben er zeker van dat de box van volgende maand wel weer top gaat zijn, net als alle vorige boxen! Ik raad je dan ook zeker aan om eens op mijn website te kijken naar de inhoud van de vorige boxen. Wil je je nu graag aanmelden voor de Goodiebox, dat kan! Klik hier om je aan te melden of voor meer informatie. Zoals ik in mijn vorige artikelen al zei betaal je voor de box €19,95 per maand en dan mag je iedere maand gaan genieten van een prachtige box vol leuke items. Ik vind het nog steeds iedere keer een feestje om de Goodiebox te openen!

Is er een specifiek item uit de Recharge goodiebox van deze maand waarvan jij een review wilt zien, dan hoor ik het graag! Laat daarom zeker even een reactie achter in de comments.

Bedankt voor het lezen!

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.