web analytics
Girlboss goodiebox oktober - DailyDazzle.nl
Beauty Face Global-Writings.com  

GOODIEBOX oktober | GIRLBOSS

Girlboss goodiebox oktober - DailyDazzle.nl

Een tijdje geleden plaatste ik een blogpost waarin ik de GOODIEBOX van de maand september liet zien. Maar een nieuwe maand, betekent nu dus ook weer een nieuwe GOODIEBOX. En deze maand heeft hij een wel heel leuk thema, namelijk: Girlboss! Want vrouwen inspireren, volgen hun dromen, werken hard en zijn gewoonweg ontzettend cool. Oftewel: echte girlbosses! En als eerbetoon aan alle powervrouwen heeft Goodiebox deze speciale box samengesteld.

Deze box bevat producten van merken die allemaal opgestart zin door vrouwen. Verwennerij voor vrouwen, door vrouwen! Laten we dus maar snel gaan kijken welke mooie producten de GOODIEBOX van deze maand bevat!

Girlboss goodiebox oktober - DailyDazzle.nl

Masque me up | Moisturizing sheet mask

Masque me up moisturizing sheet mask - DailyDazzle.nl

Een product die ik erg graag wil proberen, is de Masque me up. Ik had van tevoren nog nooit ieder van dit merk gehoord maar ik vind de verpakking er alleen al super tof uit zien. Want wie houdt nou niet van roze?

Dit masker is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk: de Moisturizing sheet mask (deze zit in een roze verpakking en deze variant zat in mijn GOODIEBOX) en de Pore refining sheet mask (de groene variant).

Welke girlboss zit achter dit product? De Deense Elsemarie

11 thoughts on “GOODIEBOX oktober | GIRLBOSS

 1. Wiltje

  Toffe blog.ik was ook al bijna om want een vriendin heeft hem al zolang die bestaat en is erg tevreden en ik moet zeggen het is idd wel waar voor je geld. Geen goedkope merken. Like it.

  Maar omdat ik ook regelmatig koopjws scoor en al zoveel beauty stuff heb vind ik eigenlijks dat ik geen lid mag worden haha ik stik in make- up parfums verzorgings spullen etc hihi maar het is verleidelijk hihi mish als ik door al mijn spul heen ben.Mega leuke blog my compliments xp.s ik heb 2 nieuwe blogs over trendy spijkerbroek van trekpleister en ook nog nagelakjes van max & more action hihi neem je een kijkje en leuk als je ook een reactie achterlaat. WENS JE FIJNE AVOND

 2. Mira

  Ik ben echt dol op dit soort boxen! Heel leuk om nieuwe merken en producten te proberen die je zelf niet zo snel zou kopen:)

 3. Laura

  Wauw, wat een prachtige producten zitten er in deze box! De vormgeving ziet er ook onzettend mooi uit, dus dat scoort ook alweer heel wat punten!

 4. Marcelina

  Leuk om te zien dat het steeds varieert bij deze box 🙂 ik ben naar het masker benieuwd

 5. Gerdi - Blond&Bruin

  Ook leuk om zo’n box weg te geven.. Ik hou ervan om nieuwe dingen te ontdekken!

 6. Nicole Orri

  Een goed gevulde goodiebox zo te zien. De producten zien er allemaal goed uit!

 7. Tania

  Wat een leuke box. Had nog van geen enkele van deze merken gehoord. Dat maakt het net zo leuk om de producten te leren kennen

 8. Patricia Schmitz-Heres

  Leuke goodies! Ik ken de merken nog niet echt eigenlijk.

 9. Manon / Hey Frits

  Mooi weer, alles wat in de box zit. Mooie foto’s heb je ook gemaakt zeg! Lijkt me iedere maand weer leuk om uit te pakken 😀

 10. Mama Isidore

  Wat een leuke verwen goodiebox! Ik ga eens kijken of dat ook wat voor mij is.

 11. Ester

  H

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.