web analytics
Beauty Face Global-Writings.com  

Boozyshop Haul | Februari

Het ondertussen al de tweede keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij Boozyshop. Vandaag ga ik jullie daarom laten zien wat ik allemaal heb gekocht. Deze keer is het niet zoveel als de vorige keer, maar het leek me alsnog leuk om de producten te laten zien. Zijn er producten waarvan je graag een review wilt zien, laat dat dan zeker even weten in de comments!

Deze haul bevat bijna alleen maar producten van het merk Makeup Revolution. De reden dat ik alleen producten van dit merk heb aangeschaft, is omdat de producten erg goedkoop zijn. Daarom leek het me leuk om deze producten uit te testen en jullie te laten weten of dat de producten de moeite waard zijn. Over een aantal van deze producten heb ik ondertussen al een review geschreven. Dus daar zal ik dan ook de link naar de review bij vermelden.

Makeup Revolution Brow ampliciation

Het leek me leuk om eens iets nieuws te proberen met mijn wenkbrauwen. Ik heb al diverse producten geprobeerd voor mijn wenkbrauwen maar ik ben nog niet super enthousiast geweest over een bepaald product. Deze brow kit is normaal gesproken €19,95 maar aangezien hij in de aanbieding was heb ik hem gekocht voor €14,95. Daar valt in ieder geval niks van te zeggen!

Wil je weten wat ik van het product vind? Klik dan hier.

Makeup Revolution Baking powder lace

Ik ga de duur meestal niet uit zonder make up, maar ik draag nooit veel make up. Om de foundation toch vast te zetten en te zorgen dat je make up een stuk beter blijft zitten, besloot ik om een keer poeder aan te schaffen. Deze poeder is voor de lichte huid en kost maar €6,95. Wil je hier een review van zien? Laat het me dan even weten in de comments.

Makeup Revolution 144 matte eyeshadow palette

Naar dit palette was ik erg benieuwd. Omdat ik nog niet zoveel oogschaduwpalettes had, vond ik het tijd om iets nieuws te proberen. In dit palette heb je super veel keus want zoals je al aan de titel kan zien heb je maar liefst 144 matte oogschaduwkleuren. Het oogschaduw palette kost normaal gesproken €19,95 maar ook deze was in de aanbieding. Vandaar dat ik hem kocht voor €13,95. En dat voor 144 kleuren!

Twijfel je om dit palette aan te schaffen? Lees dan zeker eerst de review die ik erover schreef. Deze kun je hier vinden.

Boozyshop Cosmetics 3000 precision highlighter brush

In mijn vorige Boozyshop haul liet ik jullie zien dat ik een hele set brushes heb gekocht. Maar ik vond niet dat er een handige kwast bij zat om mijn highlighter aan te brengen. Vandaar dat ik deze alsnog bij heb gekocht. De kwast is normaal gesproken €3,49 maar ook deze was in de aanbieding. Ik heb er €1,99 voor betaald. Nu heb ik het gevoel alsof mijn set qua kwasten compleet is!

Boozyshop Cosmetics Mini 3300 tapered highlighter brush

Boozyshop heeft al een tijdje de actie dat je een gratis mini brush erbij krijgt als je aan een bepaald bedrag zit. Aangezien ik toch nooit genoeg kwasten heb, besloot ik te gaan voor de mini tapered highlighter brush. En ook hier ben ik erg blij mee!

Dat was alles wat ik in mijn tweede haul heb gekocht bij Boozyshop. Ik wil jullie wel even laten weten dat deze blogpost niet gesponsord is. Ik ben de laatste tijd steeds meer bezig met make up en vind het leuk om dat op deze manier met jullie te delen. Als jullie een review willen zien van een van deze producten, laat het me dan zeker even weten in de comments.

Bedankt voor het lezen!

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.